Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Ortodonti Tedavisi

Ortodonti Tedavisi

Ortodonti bilindiği üzere dişlerin diş kemikleri üzerine düzgün yerleştirilmesi için tedavi uygulayan tıbbi uzmanlık alanlarından biridir. Birçok bireyde genetik veya daha farklı faktörlerden kaynaklı alt ve üst dişlerde bozukluklar meydana gelir. Alt ve üst çenede yer alan dişlerin anormal ilişkisine ise maloklüzyon ismi verilir. Dişlerde açığa çıkan bu tarz problemler hastaları hem estetik görünüm anlamında hem de sağlık açısından son derece rahatsız etmektedir. İskelet yapısından kaynaklı veya başka faktörlere bağlı olarak dişlerde gelişen bu düzensizlik halleri için ortodonti tedavisi yapılmalıdır. İzmir ortodonti tedavisi hem çocuklara hem de yetişkinlere uygulanabilen bir tedavi şeklidir. Bornova Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu konuda uzun yıllardır uzman hekim kadrosuyla çocuk veya yetişkin hastalara hizmet vermektedir.

https://bornovadent.com.tr/ortodonti/

Ortodonti tedavisi için bazı süreçler birbirini takip eder. Muayene, ağız içi ve ağız dışı resimler, panoramik röntgen, sefalometrik röntgen, el ve bilek röntgeni çekildikten sonra ortodonti sürecine dair alternatif tedavi yöntemi hekim tarafından belirlenir. Doktorun ön gördüğü tedavi yöntemi çerçevesinde dişlerde oluşan bu düzensizlikler belirli sabitleyici temele sahip olan mekanizmalarla desteklenir. Ortodonti tedavisinin doğru ve etkin sonucu vermesi hastaların uyum ve sabrının yanı sıra tedaviyi başlatan hekimin tecrübesine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bornova Dent’in alanında uzman İzmir ortodonti hekimleri aracılığıyla tedavi süreciniz hızlanıp olumlu sonuçlar doğuracaktır.

Yine hastalarda açığa çıkan diş eti kistleri, yirmilik diş köklerinin çekimi, kanal tedavisinden sonuç alınamayan dişlerin tedavisi, apse ve çene, diş travmaları çene cerrahisi hizmeti altında giderilir. İzmir çene cerrahisi uzman doktorlarının bulunduğu Bornova Dent bu noktada uzun yıllardır hastalara sağlık hizmeti veriyor. Çene cerrahisi tedavi süreci de dişlerde oluşan problemlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bu noktada ilgili hekimin muayenesi ve tetkikleri neticesinde alternatif tedavi süreci hakkında hastaya bilgi verilir. Hastanın bilgisi dahilinde ihtiyaç duyulan tedavi süreci başlatılır. Diş ve ağız sağlığındaki tüm problemlerinizin tedavisi için Bornova Dent’ten hızlıca randevu alabilirsiniz. Bunun için doğrudan arayarak iletişim kurabilir veyahut da polikliniği ziyaret edebilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!