3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir?

Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir?
Denizli’de uzun yıllardır kamu hastanelerinde görev yapan Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş, 23 yıldır kamuda görev yaptıktan sonra kendi kliniğinde hizmet vermeye başladı. Peki, Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş’in uzmanlık alanları nelerdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş’in kariyeri nasıldır? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş’in kliniği nerededir? Nöroloji Uzmanı Uzm.  Dr. Özcan Güneş’in sunduğu tedaviler nelerdir?

Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş, 1975 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta, lise eğitimini Denizli’de tamamlayan Uzm. Dr. Özcan Güneş, tıp fakültesi eğitimini Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. İlk görev yeri olan Tokat Erbaa'da 13 yıl acil servis hekimi olarak görev yaptı. 2012 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde Nöroloji İhtisasını yaptı.

2017-2018 yılları arasında Ardahan Devlet Hastanesi'nde mecburi görevimi yaptı. 2018-2020 yılları arasında Aydın Devlet Hastanesi'nde, 2020-2022 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. Uzm. Dr. Özcan Güneş, 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren kendi özel kliniğinde çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

NÖROLOJİ KLİNİĞİ

Nöroloji kliniğimiz, Denizli ve bölge halkına ağrısız, daha güzel bir yaşam sunmak amacıyla kurulmuştur. Ağrınız kâbusunuz olmasın! Kliniğimizde baş ağrıları, boyun ağrıları, bel ağrıları, baş dönmesi, vertigo, Alzheimer hastalığı ve diğer demans sendromları(bunama, unutkanlık), beyin damar hastalıkları (inme, felç), epilepsi (sara, bayılma), parkinson hastalığı ve diğer hareket hastalıkları, (huzursuz bacaklar sendromu, el titremeleri) kas ve sinir hastalıkları  (periferik nöropatiler, güçsüzlük, el ve ayak uyuşması, sinir sıkışmaları ), sinir sistemi hastalıkları (terleme vb.), MS(multipl skleroz ) ve diğer demiyelinizan hastalıklar tanı, takip ve tedavileri, ayrıntılı elektronöromiyografi tetkikleri yapılmaktadır.

Kliniğimiz, Denizli merkezde ulaşımı çok kolay bir konumdadır. Modern kliniğimiz Özel Vizyon Göz Hastanesi karşısı, Denizli Devlet Hastanesi’ne 200 metre mesafededir. 

Bilgi ve Randevu İçin İletişim Numaralarımız:

0 258 263 13 00 – 0 552 333 19 46

Adres: SırakapılarMah. 495 SK. No: 10 Kat: 2 Merkezefendi/Denizli

Facebook: Uzm. Dr. Özcan Güneş Nöroloji Kliniği

İnstagram: dr.ozcangunesofis

Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir?

Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir?

Özcan Güneş kimdir? Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Özcan Güneş kimdir?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!