Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Özel Çamlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Denizli’nin en saygın eğitim kurumlarından Özel Çamlık Koleji, 2021-2022 eğitim yılının mezunları için unutulmaz bir mezuniyet gecesi düzenledi. Okulun Kınıklı Mahallesi’nde bulunan kampüsünde düzenlenen gecede anaokul, 4 ve 8.sınıftan mezun olan öğrenciler, mezuniyetlerini kutladı. Unutulmaz gecede öğrenciler performanslarıyla öne çıkarken, doyasıya eğlenmeyi de ihmal etmedi.

Her öğrencinin okulun teknolojik ve sosyal imkanlarından eşit düzeyde yararlanması gerektiğini savunduğu için Butik Okul konseptiyle eğitim ve öğretim hizmeti veren Özel Çamlık Koleji, 2021-2022 eğitim öğretim yılının bitmesine az bir süre kala Mezuniyet Gecesi düzenledi. Okulun Kınıklı Mahallesi’nde bulunan kampüsünde düzenlenen geceye, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

PERFORMANSLARIYLA BÜYÜLEDİLER

Gecede okulun müzik öğretmeni Mustafa Avan, söylediği şarkılar ve performansıyla öğrencilerin unutulmaz bir gece yaşamasını sağladı. Gecede öğrenciler hem eğlendi hem de eğlendirdi. Anaokul, 4.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerinin mezuniyetlerini kutladığı gecede öğrenciler performanslarıyla büyüledi. Birbirinden eğlenceli gösterilere sahne olan gecede, 2021-2022 eğitim öğretim yılı hatıra pastası da mezun öğrenciler tarafından kesildi. Mezun öğrenciler adına Tolga Baran Aydın, mezuniyet(yaş) kütüğüne isim çaktı.

Özel Çamlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

KEPLER HAVADA UÇUŞTU

Gecenin sonunda ise mezun olan öğrenciler, sırayla sahneye çıkarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Tüm öğrenciler geri sayımın ardından keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

Özel Çamlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

ONLARLA BİRLİKTE BİZ DE MUTLU OLUYORUZ

Özel Çamlık Koleji Sahibi Keziban Çetinkaya, gecede yaptığı konuşmasında öğrencilerine başarılar diledi. Kolej olarak tüm öğrencilerle birebir ilgilendiklerini aktaran Çetinkaya, “Öğrencilerimizin hepsini kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz. Kendi çocuklarımızın başarısını ne kadar istiyorsan en az onlar kadar öğrencilerimizin de başarısı için çaba ve gayret gösteriyoruz. Koca bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakmak üzereyiz. Bugün burada anaokul, 4 ve 8.sınıf öğrencilerimizi mezun ediyoruz. Anaokul ve 4.sınıf öğrencilerimiz bizimle olmaya devam edecek ama 8.sınıf öğrencilerimizi yuvadan uçuruyoruz. Onlar için iyi bir gelecek hazırlamaya çalıştık. LGS ile inşallah bunu da başaracağız. Mezuniyet gecemiz 5 Haziran’daki LGS öncesi onlara moral olsun istedik. Tüm öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle yakından ilgilendiler ve başarılı olmaları için çok çalıştılar. Bugün onlar için özel bir gün. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Çamlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

ÖZEL ÇAMLIK KOLEJİ HAKKINDA

Özel Çamlık Koleji her öğrencinin okulun teknolojik ve sosyal imkanlarından eşit düzeyde yararlanması gerektiğini savunduğu için Butik Okul konseptiyle eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir. Butik Okul konsepti ile eğitim vermesinin diğer sebepleri ise öğrenciyi bire bir tanımak, yeteneklerini keşfetmek ve bu yetenekler doğrultusunda kariyer seçimlerinde doğru yönlendirme yapmasını sağlamaktır.

Özel Çamlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!