3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale Belediyesi’nde Corona Virüsü Mesaisi

Pamukkale Belediyesi’nde Corona Virüsü Mesaisi
Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle Pamukkale Belediyesi ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı cami ve park gibi alanlarla kamu binalarını ve okulları baştan aşağıya temizliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, halk sağlığını korumak için gerekli olan çalışmaların aralıksız yapıldığını ifade ederek “İlçemizdeki 187 caminin tamamı dezenfekte edildi. Parklar gece boyunca temizlenecek. Kamu binaları ve okullarda dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek“ dedi.

Tüm ülkelerde görünen corona virüsü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi de tedbir almak için yoğun bir mesai harcıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı tüm alanları elden geçiren ekipler, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor. Özellikle Cuma namazının kılınacağı camiler ilk olarak temizlenip, hazır hale getiriliyor. Bunun yanında belediyeye ait hizmet binaları da özel solüsyonlarla temizlenerek, olası salgın önlenmiş oluyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mesai saati gözetmeden ilçe genelindeki halkın yoğun olarak kullandığı park ve bahçeleri de temizliyor. İlçe sınırları içinde yer alan kamu binaları ile okullar da planlama dahilinde ilaçlanıp, dezenfeksiyon işlemi ile tertemiz hale getiriliyor. Ayrıca Pamukkale Belediyesi’nin tüm binaları da baştan sona dezenfekte edildi.12 ekip aynı anda ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Öte yandan Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bazı ürünlere talebin artması üzerine sunu fırsatçılığa çevirenlere yönelik denetimler yapıyor. Fiyatı fahiş derecede artan ürünleri satan firmalara yönelik cezai işlemler de yapılıyor.

FIRSATÇILARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, dünyada etkisini gösteren corona virüsüne karşı adeta seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Halkımızın bu konuda sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimizi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yarın Cuma namazında halkımızın bir araya geleceği camilerimiz dezenfekte ediliyor. İlçe genelindeki 187 camide çalışmalar tamamlandı. Ekiplerimizi yine halkın yoğun olarak kullandığı parklar ile bahçelerde de temizleme çalışmaları gece boyu da devam edecek.  Cuma günü tüm kamu binaları, cumartesi günü de tüm okullarımız dezenfekte edilmiş olacak. Pamukkale Belediyesi Zabıta ekiplerimizde corona virüs nedeniyle bazı ürünlere artan talebi fırsatçılığa çevirenlere karşı denetimleri sıklaştırdı. Fırsatçılık yapanlar en ağır şekilde cezalandırılacaktır.  Pamukkale Belediyesi olarak her birimimizle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!