3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale Belediyesinden Oyuncak Kampanyası

Pamukkale Belediyesinden Oyuncak Kampanyası
Pamukkale Belediyesi tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan aynın güzelliğini deprem bölgesine taşıyacaklarını belirterek, “Bu Ramazan’da Pamukkale’den Hatay’a oyuncak köprüsü kuruyoruz” dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan de deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Tüm Türkiye devlet-millet el ele olarak deprem bölgesinde yeniden bir yaşam oluşturmaya gayret ederken, depremin ilk gününden itibaren yardım seferberliği başlatan Pamukkale Belediyesi, Ramazan aynın güzelliğini bölgeye taşımak amacıyla oyuncak kampanyası başlattı.

OYUNCAKLAR RAMAZAN AYINDA, DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRILACAK

Pamukkale Belediyesi’nin başlattığı “Oyuncak Kampanyası” kapsamında toplanan peluş oyuncaklar, zeka oyunları, boyama-okuma kitapları, top, el işi kağıtları, pastel-kuru boyalar Ramazan ayında deprem bölgesindeki depremzede çocuklara ulaştırılacak. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, bölgeye göndermek istedikleri yeni oyuncakları Pamukkale ilçesine bağlı mahalle muhtarlıklarına ve Atatürk Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasına ulaştırabilecekler.

“ÇOCUKLAR GÜLERSE RAMAZAN DAHA DA GÜZEL OLUR”

Pamukkale Belediyesi olarak oyuncak kampanyası başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak ilk günden bu yana deprem bölgelerine destek için seferberlik başlattıklarını söyledi. “Depremin ilk günü itibariyle yardım kampanyası ile ilçe halkımızın getirdiği eşyaları bölgeye tırlarla ulaştırdık” diyen Başkan Örki, “Yine ilk gün itibariyle PAKUT (Pamukkale Arama Kurtarma Timi) ile Hatay’a giderek canlar kurtardı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz deprem bölgelerinde görev aldılar. Afet bölgesinde incelemelerde ve hasar tespitinde bulunmak amacıyla mimar, inşaat mühendisi ve inşaat teknikerinden oluşan uzman ekibimiz halen bölgede görevlerini sürdürmekteler. Pamukkale Belediyesi ekskavatörü Hatay’ın Kumlu ilçesinde enkaz kaldırma işlemlerine devam ediyor. El sanatları kurslarımız bünyesinde kursiyerlerimiz depremzedeler için yepyeni polar, eşofman, bebek kıyafeti, ceket, bere, battaniye dikiyorlar. Devlet ve milletin el ele, yürek yüreğe olduğu bugünlerde, Pamukkale Belediyesi olarak Ramazan ayının güzelliğini deprem bölgesine taşımayı arzuladık. Bu güzel düşüncemiz ışığında da oyuncak kampanyası başlattık. En değerlilerimiz evlatlarımız, çocuklarımız. Bizler de deprem bölgesinde ki çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek adına oyuncak kampanyası ile topladığımız oyuncakları, Ramazan ayında depremzede çocuklarımıza hediye etmek istedik. Çocuklar gülerse, Ramazan daha da güzel olacaktır. Pamukkale Belediyesi olarak, bu Ramazan’da Pamukkale’den Hatay’a oyuncak köprüsü kuruyoruz. Tüm vatandaşlarımızın kampanyamıza desteklerini bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!