3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale Belediyesinin Eli İlçedeki Tüm Okullara Değdi

Pamukkale Belediyesinin Eli İlçedeki Tüm Okullara Değdi
Pamukkale Belediyesi, eğitime verdiği önemi pandemi sürecinde de gösterdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecini belediye olarak fırsata çevirerek, ilçemizdeki okulların eksikliklerini tamamladık” dedi.

Pamukkale Belediyesi, eğitim konusunda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüspandemisi nedeniyle ülkemizde okullar kapanırken, uzaktan eğitim sistemi uygulanıyor. Pamukkale Belediyesi, bu zor günlerde eğitim alanındaki çalışmalarına da hız kesmeden devam etti. İlçe genelinde bulunan ilk ve orta dereceli okullar ile liselerin eksikliklerini bir bir belirleyen ekipler, yeni derslikler, yeni oyun grupları, peyzaj düzenlemeleri, yeni spor alanları, boya-tamirat işlerini gerçekleştirdi.

 

OKULLARA BELEDİYE ELİ DEĞDİ

Pamukkale Belediyesi tarafından; Mehmetçik Mahallesi’nde Saadet Erikoğlu İlkokulu’na bahçe peyzaj düzenlemesi yanı sıra, 200 m2’lik alana tek katlı, içerisinde duş kabinleri, soyunma odaları, idareci odaları, tuvalet ve ıslak zemin bulunan spor salonunun yapımı 1 Mart’a yetişecek şekilde devam ediyor. Güzelköy İlkokulu’na basketbol potası, Kervansaray Mahallesi’nde Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’na tribün, Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege İlköğretim Okulu’nda bisiklet parkı, Pınarkent Ortaokulu’na prefabrik yemekhane, Akhan Ahmet Gökşin İlköğretim Okulu’na prefabrik derslik yapılırken, oyun grubunun boyası yenilendi; Kınıklı Mahallesi’nde Hasan Veli ÜğürAnaokulu’na bisiklet yolu, bahçe düzenlemesi ve yeni oyun grubu yerleştirmesi; Anafartalar Mahallesi’nde Münevver Nafiz Dirlik Anafartalar Ortaokulu ve Develi İlkokulu’nun bahçelerine ağaç dikimi gerçekleştirildi. Asmalıevler Mahallesi’nde Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde Yardım Sevenler Derneği İlkokulu, Gölemezli İlkokulu, Kınıklı Mahallesi’nde Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytinköy Mahallesi’nde Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi ve Zeytinköy Mahallesi’nde Hayırseverler Ortaokulu bahçelerinde peyzaj düzenleme çalışmaları yapıldı. Deliktaş Mahallesi’nde Ahmet Nuri Erikoğlu Ortaokulu ve Gözler İlköğretim Okulu bahçe duvarlarına güvenlik amaçlı panel çit çekildi. Pelitlibağ Mahallesi’nde Merkez İlk ve Ortaokulu’nda iç ve dış cephe boyaması; Tekkeköy Şehit Vedat Avcı İlkokulu ve Tekkeköy Ortaokulu’nda dış cephe boyama, bahçe düzenlemesi ve yeni oyun grubu yerleştirmesi ile birlikte Topraklık Mahallesi’nde Berna Dalaman Anaokulu’nda oyun gruplarının bakım ve onarımları ve Yeniköy ilk ve ortaokulu’nda boya işleri çalışmaları gerçekleştirildi.

 

“ÇOCUKLARIMIZA SÜRPRİZLERİMİZ VAR”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 1 Mart 2021 tarihinde 2020-2021 eğitim öğretim döneminin ikinci yarıyılının başlamasıyla, okullara kavuşan öğrencilere sürprizleri olduğunu söyledi. Başkan Örki, pandemi sürecini fırsata çevirerek, mahalle muhtarları ve okul müdürlükleri ile istişareler yaparak belirledikleri ilk ve orta dereceli okullar ile liselerin eksiklikleri bir bir tamamladıklarını ifade ederek, “Çocuklarımızın okullarını, öğretmenlerini, arkadaşlarını çok özlediklerini biliyoruz. İkinci yarıyıla daha da bir enerjik başlamaları, derslerine daha çok çalışmaları temennisiyle, 1 Mart’ta okullarına kavuşan çocuklarımıza sürprizlerimiz var. Miniklerimiz için yeni derslikler, oyun grupları, spor alanları ve spor tesisleri, bisiklet parkları yaptık. Bir çok okulumuzun bahçelerini peyzaj düzenlemeleri ile yepyeni ağaçlarla daha da güzelleştirdik. Onların yüzlerinin gülmesi bizlere en güzel hediye olacak. Çocuklarımızdan tek beklentimiz daha çokderslerine çalışmaları. Pamukkale Belediyesi olarak eğitime, öğrenciye ve insana dokunan her türlü projeyle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!