3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale’de Çeşmebaşı Sokakları Yenilendi

Pamukkale’de Çeşmebaşı Sokakları Yenilendi
Pamukkale Belediyesinin ilçe genelinde 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme projesi aralıksız devam ediyor. Çeşmebaşı mahallesinde toprak olan sokaklar kilit parke taşı ile kaplandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kilit parke taşı çalışmalarımızla mahallelerimiz yeni bir görünüme kavuşuyor” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı projesinde şimdiye kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli, Uzunpınar, Pınarkent, Belenardıç,Küçükdere, Akçapınar, Karakurt, Haytabeyve Eymirmahallelerinde toprak olan tüm sokak ve caddelere beton kilit parke taşı döşendi. 4 aydan bu yana devam eden proje kapsamında Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çeşmebaşı mahallesinde kilit parke taşı olmayan tüm sokaklarda çalışmalarını gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar sonucu Çeşmebaşı mahallesi sokak ve caddeleri yeni görünümüne kavuştu.

 

VATANDAŞTAN TAM NOT

Çeşmebaşı mahallesi sakinlerinden Muzaffer Alır, yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, "Pamukkale Belediyesi’nin hizmetleri çok iyi. Önceden bizim sokak ve caddelerimiz topraktı, yağmur yağınca çamurdan gidemiyorduk. Ama şimdi yollarımız çok iyi oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ederim” dedi. Necdet Özer ise “Yapılan kilit parke taşı ile yollarımız çok güzel oldu. Eksiklerimiz bir bir gideriliyor. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanımızdan ve muhtarımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

 

PAMUKKALE HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “23 mahallede yaşayan vatandaşlarımızın talepleri arasında yolların topraktan kurtarılması vardı.Biz de hemen çalışmalara başlayarak toplamda 260 bin metrekarelik alana beton kilit parke taşı döşemeye başladık. Bugüne kadar bir çok mahallemizde çalışmalar tamamlandı. Çeşmebaşı mahallesinde de ekiplerimiz kısa sürede 2 bin 500 metrekarelik alanda beton kilit parke taşı döşeyerek mahallenin çehresini değiştirdi. Diğer mahallelerimizdeki çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Çeşmebaşı mahallemizde yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!