3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Pamukkale’de Hafta Sonu İngilizce Kurs Kayıtları Başladı

Pamukkale’de Hafta Sonu İngilizce Kurs Kayıtları Başladı
Pamukkale Belediyesi’nce “Pamukkale’de Kurs Zamanı” sloganıyla açılan kurslardan biri olan İngilizce Kursu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “17 farklı alanda kurslarımız devam ederken, ilk etapları tamamlanan kurslarımızın ikinci etaplarına başlıyoruz. İngilizce kurslarımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi dolayısıyla hafta sonu da açıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin ücretsiz olarak açtığı yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor. En çok ilgi gören kurslar kış aylarında da devam ederken, İngilizce dehafta sonu için yeniden kurs açılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz haftalarda yaz aylarında 15-45 yaş arası vatandaşlara yönelik açtıkları İngilizce ve Almanca kurslarıyla başladıkları ve sonbaharda devam eden kurs atağının, kış aylarında 14 yaş üzeri tüm Denizlililere yönelik devam edeceğini belirtti. Başkan Örki, kış dönemi İngilizce kurslarının hafta içi düzenlenecek etabına başvurunun sona erdiğini, ancak vatandaşlardan yoğun ilgi dolayısıyla A1 Başlangıç Seviyesinde İngilizce kursunu hafta sonu da düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İSTEYENLERE MÜJDE

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kendini yabancı dil konusunda geliştirmek isteyen vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine kış dönemi için hafta içi açtığımız İngilizce kursunun hafta sonu etabını da açıyoruz. Hafta sonu açtığımız İngilizce kurslarımız A1 başlangıç seviyesinde olacak. Başvurular yine www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden yapılacak. 14 yaş üzeri tüm Denizlili hemşehrilerimize açık olan ücretsiz kurslarımıza kendini yabancı dil konusunda yetiştirmek, geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

BAŞVURULAR WEB SİTESİ ÜZERİNDEN

Son başvuru tarihi 20 Şubat 2020 olan İngilizce kursları, Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşecek. 14 yaş ve üzeri kurslara ilgi duyarak kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar, kursların başvuru sayfalarına ulaşmak için Pamukkale Belediyesi’nin www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesine giriş yaparak ilgili linke tıklayarak ya da sosyal medya hesaplarında yayınlanacak başvuru linklerinden başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU LİNKİ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzUNXOYeevHABPOduXV0ZFzvatVmgmD8DYpC7D-YTPVuggGw/viewform

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!