Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pamukkale’de Koronavirüs Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor

Pamukkale’de Koronavirüs Denetimleri Aralıksız Devam Ediyor
Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete başlayan işyerlerini ve düğün salonlarını sıkı bir denetimden geçiren ekipler, işletmeleri ve vatandaşları kurallara uyulup uyulmadığı konusunda sıkı bir denetimden geçiriyor.Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Koronavirüs salgınına karşı verdiğimiz mücadelenin yanında denetimlerimizi de hiç ihmal etmiyoruz” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında rutin olarak denetimlerini sürdüren Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosunun ardından denetimlerini daha da sıklaştırdı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, ekipleriyle koordineli bir şekilde yaptığı denetimlerde, vatandaşların yoğun olarak kullandığı spor salonları, oyun salonları, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri ve masaj salonlarını, düğün salonlarını ve sokak düğünlerini sıkı bir denetimden geçiriyor. Maske kullanımı, sosyal mesafe, dezenfektan kullanımı, tek kullanımlık ürünler bulundurulması ve temizliğe ilişkin denetim yapan ekipler, söz konusu mekanlarınruhsat ve belgelerini de kontrol ettiler.

“DENETİMLERİMİZİ HİÇ İHMAL ETMEDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs tehlikesi geçip, hayat tamamen normale dönene kadar denetimlerinin devam edeceğini belirterek, “Normalleşme takviminin başlamasıyla birlikte Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz toplu yaşam alanlarını sürekli denetliyorlar. Ayrıca 1 Temmuz’dan bu yana başlayan düğün sezonuyla birlikte düğün salonlarını ve sokak düğünü yapılan yerlerde de denetimlerimizi sürekli yapıyoruz. İçişleri Bakanlığımızın son olarak 81 ilde başlatmış olduğu ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla denetimlerimizi daha sıklaştırarak, vatandaşlarımızın toplu olarak kullandıkları alanlarda kurallara uyulması konusunda elimizden geleni yapacağız. Öte yandan pandemi süreci başladığı günden bu yana ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler yerel idareciler tüm hizmetlerimizin yanında vatandaşlarımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Çünkü hassas bir süreçten geçiyoruz birimizin hasta olması birçoğumuzun hasta olması demektir. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız” dedi. 

 

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosunun ardından Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerini daha da sıklaştırdı. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete başlayan işyerleri ve düğün salonlarını sıkı bir denetimden geçiren ekipler, işletmelerin ve vatandaşların kurallara uyulup uyulmadığı konusunda sıkı bir denetimden geçiriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Normalleşme süreciyle tekrar hizmete başlayan işletmelerin sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi için denetimlerimizi aralıksız devam ettireceğiz” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında rutin olarak denetimlerini sürdüren Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlattığı ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla denetimlerini daha da arttırdı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet ve Sağlık Müdürlüğü, ekipleriyle birlikte yaptığı denetimlerde, vatandaşların yoğun olarak kullandığı spor salonları, oyun salonları, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri ve masaj salonlarını sıkı bir denetimden geçiriyor. Ekipler, maske kullanımı, sosyal mesafe, dezenfektan kullanımı, tek kullanımlık ürünler bulundurulması ve temizliğe ilişkin denetim yaptılar. Söz konusu mekanlarda kurallara uyup uymadığını kontrol eden ekipler, işyerlerinin ruhsat belgelerini de kontrol ettiler.

“DENETİMLERİMİZİ HİÇ İHMAL ETMEDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs tehlikesi geçip, hayat tamamen normale dönene kadar denetimlerin rutin olarak devam edeceğini belirterek, “Normalleşme takviminin başlamasıyla birlikte işletmelerin sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi denetimlerimizi hiç ihmal etmedik. Koronavirüs ortaya çıktığı günden bu yana ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İçişleri Bakanlığımızın son olarak 81 ilde başlatmış olduğu ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ sloganıyla denetimlerimizi daha sıklaştırarak, vatandaşlarımızın toplu olarak kullandıkları alanlarda kurallara uyulması konusunda elimizden geleni yapacağız. Bizler yerel idareciler tüm hizmetlerimizin yanında halkımızın sağlığını da düşünmek zorundayız. Çünkü hassas bir süreçten geçiyoruz birimizin hasta olması birçoğumuzun hasta olması demektir. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız” dedi. 

81 il valiliğine gönderdiği 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesinin ardından, Pamukkale Belediyesi,koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimlerine devam ediyor.

81 il valiliğine gönderdiği 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesinin ardından, Pamukkale Belediyesi,koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimlerine devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet ve Sağlık Müdürlüğü, ekipleriyle birlikte yaptığı denetimlerde, vatandaşların yoğun olarak kullandığı spor salonları, oyun salonları, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri ve masaj salonlarını sıkı bir denetimden geçiriyor. Ekipler, maske kullanımı, sosyal mesafe, dezenfektan kullanımı, tek kullanımlık ürünler bulundurulması ve temizliğe ilişkin denetim yaptılar. Söz konusu mekanların ve müşterilerin kurallara uyup uymadığını kontrol ekipler, işyerlerinin ruhsat belgelerini de kontrol ettiler.

spor salonları, oyun salonları, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri ve masaj salonları, kafe ve restoranlar sıkı bir denetimden geçiriliyor. Ekipler ayrıca haftasonları da düğün salonlarınıve sokak düğünlerinin yapıldığı alanları da aralıksız denetliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Normalleşme süreciyle tekrar hizmete başlayan işletmelerin sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi için denetimlerimizi aralıksız devam ettireceğiz” dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesinin ardından, Pamukkale Belediyesi,denetimlerini daha da sıklaştırdı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet ve Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaptığı denetimlerde,vatandaşların yoğun olarak kullandığı spor salonları,oyun salonları, berberler, kuaförler, güzellik merkezleri ve masaj salonlarını sıkı bir denetimden geçiriyor.

 Denetimlerde maske kullanımı, dezenfektan, tek kullanımlık ürünler bulundurulmasının yanı sırasosyal mesafe, işletmelerdeki hijyen kuralları ve ruhsat belgelerinin kontrolleri yapılıyor.

 Denetimlerde dezenfektan, tek kullanımlık ürünler bulundurulması, sosyal mesafe ve maske kullanımının, yanı sıra bu işletmelerdeki hijyen kuralları ve ruhsat belgelerinin kontrolleri yapılıyor.

Yapılan denetimlerde esnafların genelde maske takma ve diğer kurallara uyduğu görüldü.

Pamukkale Belediyesi olarak

"Normalleşme takviminin başlamasıyla uzun süredir kapalı olan işletmelerin sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet vermesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tüm desteği sağladık. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır müşteri kabul edemeyen ve 1 Haziran itibarıyla kontrollü olarak yeniden müşteri kabul etmeye başlayan lokanta, restoran, pastane, kafe ve kahvehanelerde zabıta ekiplerimizce yaşanabilecek olumsuz bir durumun önüne geçmek için sosyal mesafe başta olmak üzere hijyen kuralları denetlendi." dedi.

 Yaman, işletmelerde gerçekleştirilen denetimlerde genel anlamda herhangi bir soruna rastlanmadığını aktardı.

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!