3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

Parfüm satmak istediği doktorları rehin aldı 2 doktor yaralandı

Parfüm satmak istediği doktorları rehin aldı 2 doktor yaralandı
Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan 2 hekim, 1 kişi tarafından rehin alınıp darp edildi. Dün akşam yaşandığı iddia edilen olayın ardından her iki hekim de saldırgandan şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Olay, iddiaya göre dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Pamukkale Üniversitesi Hastanesi girişinde bekleyen hasta refakatçilerine hasta yakını olduğunu ve giriş kartını yanlışlıkla odada bıraktığını söyleyen 35 yaşındaki Uğur Ç. bir başka hasta yakınının kartını kullanarak hastane içine girdi. 2 kata gelen saldırgan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Doktor Begüm Yağmur Bakkalcı'yı bir  süre takip ettikten sonra Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Doktor Osman Gazi Sağlam'ın da bulunduğu odaya girdi. 

PARFÜM SATMAK İSTEMİŞ 
Odada giren saldırgan parfüm satmak istediğini söyledi. Sağlam ve Bakkalcı, parfüm istemediğini söylese de saldırgan ısrarcı oldu. Doktorların odadan çıkması istediği saldırgan bunun yerine odanın kapısını üzerindeki anahtarla kilitleyen saldırgan anahtarı da cebine attı. Hekimler beyaz kod vermek üzere telefona yöneldiğinde ise elindeki çantayı bırakarak kollarını sıvayan saldırgan daha sonra iki hekime küfürler yağdırdı ve ölümle tehdit etti. Sağlam'ın müdahale gerektiren hastasının bulunduğunu söylemesi de saldırganın kapıyı açmasına yetmedi. 

DOKTORUN ELİ ÇATLADI 

Çıkan arbedede Sağlam'ın eşi çatladı. Sağlam elindeki çatlağa rağmen saldırgandan anahtarı alarak açtı. Bu sırada kapıya gelen polis saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. 

HASTAMA ZAMANINDA MÜDAHALE EDEMEDİM 

Olay sonrası 2 hekim de ifadeleri ortaya çıktı. 29 yaşındaki Sağlam ifadesinde “Üç kez dışarı çıkmasını rica ettim. Kan şekeri düşen hastam vardı. Parfüm almayacağımı, hastamın durumunun kötü olduğunu bir an önce yanına gitmem gerektiğini söyledim. Bizi bırakmadı. Daha sonra hastanın kan şekerinin 400'e çıktığını öğrendim. Hastanın tedavisini zamanında yapamadık. Buna çok üzüldüm. Güvenliği aramamızı engelledi. Avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Dışarıdan arkadaşlar sesi duyup aramışlar. Üzerimize yürüdü. Ağza alınmayacak küfürler etti. Açıkça ‘seni öldüreceğim, seni yaşatmayacağım' diye tehdit etti. Bana saldırdı. Arbede yaşandığı sırada çantasından bir şeyler çıkarmaya çalıştığını gördüm. Bıçak olduğunu düşündüm” ifadelerini kullandı.

“YAPTIĞININ SUÇ OLDUĞUNU SÖYLEDİM”

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Doktor Begüm Yağmur Bakkalcı ise ifadesinde başından geçenleri, “Yataklı servis bölümünde çalışırken yanıma geldi. Beni size yönlendirdiler dedi. Hasta yakını olup olmadığını sordum, kendini ifade edemeyince çok fazla konuşmadan yanından ayrıldım. Sonra doktor odasına girdi. Parfüm sattığını söyledi. Bunun üzerine servisten çıkmasını söyledim. Doktor odasının kapısını kapatarak anahtarı cebine koydu. Üzerime doğru yürüdü. Yaptığının suç olduğunu söyledim, aldırış etmedi. Sonra Osman Gazi Sağlam'ın üzerine yürüdü. Arbede yaşandı. Bu sırada şahıs buradan sağ salim çıkamazsınız diye tehdit etti. Kapı açıldığında güvenlik müdahale etti” sözleriyle anlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 6
    ÜZGÜN
  • 11
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!