Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

PAÜ Hastanesinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı

PAÜ Hastanesinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı
PAÜ Hastanesinde Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Başlatıldı

PAÜ Hastanesi Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Habip Kızıltaş Psikiyatri Binası Eğitim Salonunda Gerçekleştirilen Açılış Toplantısıyla Başlatıldı.

Eğitim hemşiresi Sabriye Akkılıç  yaptığı açılış konuşmasında sertifika sürecinde yaşanılan zorluklardan bahsederken  yolda olmanın, gücüne inanmanın ve gerekirse içindeki sese kulak vermenin erdemini katılan konuklarla birlikte yaşadıklarını  belirterek destek veren tüm eğitimcilere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Program psikiyatri birimini anlatan video gösterimi ile devam etti. Tanıtım videosunun ardından  söz alan   Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici  konuşmasında sertifika programlarının önemini şöyle açıkladı: “Bugün sizlerle birlikte, hedeflediğimiz “Her alanda güçlü hemşirelik modeli”nin bir adımını daha atmaktayız.Hemşirelik mesleğinde başarı, yaşam boyu öğrenme sürecinin sıcak tutulmasıyla olduğu kadar, meslekte edinilen tecrübenin ve bilgeliğin aktarılmasıyla gerçekleşecektir.Sertifika programları da bu bağlamda hemşirelikte rehberliği ortaya koymaktadır. Pamukkale Üniversitesi hemşireleri olarak bugün; hepimizin ifade ederken bile, dikkat etme ihtiyacı hissettiği özel bir klinik olan psikiyatri birimlerinde çalışan meslektaşlarıma yönelik sertifika programını başlatmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Huzurlarınızda programımızı destekleyen ve katılımları ile bizi mutlu eden Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yüksel Selçuk’a, Dekanlarıma. Başhekimimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederek tüm katılımcılara keyifli bir program temennilerini ileterek konuşmasını sonlandırdı .

Programda söz alan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan konuşmasında sertifika programlarının hemşirelikte özel alan becerilerinin geliştirilmesine katkısından bahsederek sözlerine şöyle devam etti: “Hemşirelikte sertifika programları, hemşirelere, hemşirelik uygulamalarının özel alanlarında belirli becerileri ve bilgilerini derinleştirmeleri için fırsat oluşturan sürekli bir mesleki eğitim faaliyetidir.  Sertifika  programı  psikiyatri  hemşireliği alanında belli bir standardı yakalayabilmede önemli bir fırsattır.  Bu program ile psikiyatri birimlerinde çalışan ve çalışması planlanan hemşirelerin psikiyatrik bakım konusunda güçlenmeleri, görevlerinin gerektirdiği konularda yeterlilik kazanmaları,  kavramsal ve uygulamaya yönelik güncel ve değerli bilgilerle donatılmaları, aynı zamanda analiz yapabilme, fikir üretebilme ve problem çözebilme gibi yetilerinin de geliştirilebilmesi hedeflenmektedir.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Özdel ise Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici ve ekibine gösterdiği gayretli çalışmaları için teşekkür ederek hemşirelik mesleği adına destek vermekten mutlu olduklarını iletti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise mesleksel gelişimin artık zorunlu bir gereklilik olduğu vurgusuyla atılan adımları desteklediğini ve tüm bu basamakların hızlı bir şekilde tamamlanması gerektiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

 

Toplu fotoğraf çekilmesi sonrasında  açılış konuşmaları ile Sertifikalı eğitim programı başlatıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!