3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

PAÜ’de Oryantasyon Programı Tamamlandı

PAÜ’de Oryantasyon Programı Tamamlandı
Pamukkale Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler için uyum programlarını tamamladı.

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (PAÜ PDREM) koordinatörlüğünde yeni eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran yaklaşık 10 bin öğrencisine yönelik olarak, Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Merkez Yerleşkesi ve yerleşkedeki akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanakları tanıtmak, üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin işleyişini anlatmak, Denizli şehrini tanıtmak amacıyla oryantasyon programı düzenledi.

Yeni gelen öğrencileri üniversite hayatına alıştırmak amacıyla fakülte ve bölüm bazlıdüzenlenen uyum günleri, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında da tüm öğrencileri bir araya getirerek “Oryantasyon Günü” adı altında düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi eğitim birimlerinde gerçekleştirilen program sayesinde yeni öğrencilerin üniversite yaşamlarına çok daha hızlı uyum sağlaması hedefleniyor.

Doğa Dostu PAÜ

Pamukkale Üniversitesi ek olarak bu sene kâğıt israfının önüne geçmek için yeni bir uygulamayı hizmete soktu. Tüm bölümlere dair tanıtım materyallerini dijital platforma taşıdı. Böylece tüm öğrenciler üniversiteye ait ihtiyaç duyabileceği bütün bölümlerin bilgisine, karekod uygulamasıyla oluşturulan dijital ortamlardan erişim sağlayabiliyor.

PAÜ’de Açık Hava Sineması

Oryantasyon programı kapsamında PAÜ PDREM tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen açıkhava film gösterimlerine yeni kayıt yaptıran tüm Pamukkale Üniversitesi öğrencileri davet edildi. 17-26 Eylül tarihleri arasında Kınıklı Merkez Yerleşkesinde PAÜ 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Meydanı Açık Hava Amfisi’nde düzenlenen açık hava film gösteriminde yaklaşık 2 binPAÜ’lü yeni öğrenci yerli ve yabancı yapım filmleri izleme fırsatı yakaladı.

Ayrıca, Teknofest 2019’da Roket Yarışmaları Yüksek İrtifa dalında Türkiye birinciliği kazanan PAÜ Hazar Takımı da film gösterimlerinin son gününekatılım göstererek yeni kayıt öğrencilerine destek oldu.

PAÜ’lü Yabancı Öğrenciler için Oryantasyon GünüDüzenlendi

Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda PAÜ’ye değişim programları kapsamında gelen yabancı uyruklu öğrenciler için ayrı bir uyum programı düzenlendi. Düzenlenen oryantasyon gününde PAÜ’lümentorler eşliğinde yabancı öğrencilere eğitim alacakları fakülte ve bölümler tanıtıldı. Programın sonunda ise yabancı öğrencilerle yerleşke içi gezi yapıldı. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!