Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Penis Protezi Ameliyatı Nasıl Yapılır

Penis Protezi Ameliyatı Nasıl Yapılır

Penis protezi ameliyatı, erkeklerde en sık görülen cinsel işlev bozukluğu türü olan iktidarsızlık, yani sertleşme bozukluğunu tedavi etmek için tasarlanmış işlemlerdir. Bu mucize ürünler erektil disfonksiyonda kalıcı ve kesin çözüm sağlar. Medikal tedavilerden fayda alamayanlara uygulanır. İki tür mutluluk çubuğu çeşidi vardır: şişirilebilir ve yarı sert (esnek).

 

Protez Penis Çeşitleri

 İmplantların en yaygın türü olan şişirilebilir cihazlar, cinsel ilişkiden sonra ereksiyon oluşturmak için şişirilebilir ve söndürülebilir. Üç parçalı şişirilebilir implantlar, karın duvarının altında sıvı dolu bir rezervuar, skrotumda bir pompa ve tahliye valfi ve peniste iki şişirilebilir silindir kullanır. Her parça vücudun içindedir. 3 parçalı şişirilebilir implantlar, en doğal ve zorlu ereksiyonları sağlar, ancak parçaların diğer implantlardan daha sık arızası olabilir.

 

Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

 Penis protezi implante edilirken, idrarı toplamak için mesaneye bir kateter (kateter) yerleştirilir. Cerrah (ürolog) daha sonra penis başının altında veya alt karın bölgesinde bir kesi yapar. Cerrah uygun boyutta bir implant seçer ve implant silindirlerini penise yerleştirir.

 

 Tüm penis implantları vücut ölçülerine göre uyarlanmıştır. İki parçalı şişirilebilir protez ile skrotuma bir pompa ve valf yerleştirilir. Kap (su deposu), karın duvarına üç parçalı şişirilebilir bir protez takılırken yerleştirilir. Cihazlar kurulduktan sonra cerrah kesileri diker. Penis protezi ameliyatı genellikle 45 dakika ile bir saat arasında sürer.

 

Mutluluk Çubuğu Operasyonundan Sonra

 İmplant çubuğu yerleştirdikten sonra hafif ağrı ilaçla giderilir, ancak çoğu zaman şiddetli ağrı olmaz. Hafif ağrı birkaç hafta sürebilir. Enfeksiyonu önlemek için 7-10 gün içinde antibiyotik kullanılmalıdır. Yaklaşık iki hafta sonra dikişlerin alınması için tıbbi gözetim altında olmanız gerekecektir. Cinsel ilişkiden önce doktor hastaya şişirme ve söndürme egzersizleri verecektir. Doktorunuz günlük rutininize ne zaman dönmeniz gerektiği konusunda size kişisel talimatlar verecektir. Çoğu erkek, mutluluk çubuğu ameliyatından sonraki altı hafta içinde güçlü fiziksel ve cinsel aktiviteye devam edebilir.

 

Ameliyat Sonrası Genel Durum

 Ürolojik implantasyon ameliyatları kısa sürede gerçekleştirilen basit operasyonlardır ve hasta kolaylıkla normal hayatına dönebilir. Ancak ameliyat sonrası hafif ağrı normaldir. Bazı durumlarda, hafif ağrı birkaç haftaya kadar sürebilir. Ameliyat sonrası oluşabilecek enfeksiyonlardan korunmak için doktorunuzun önerdiği antibiyotikleri kullanmanız çok önemlidir.

 

 Birçok hastanın penis protezi ameliyatı 4-6 hafta sonrasında normal fiziksel ve cinsel aktiviteye kolayca dönebildiği gözlemlenmiştir. Mutluluk Çubuğu implantının kullanımını kolaylaştırmak ve hastanın proteze uyumunu sağlamak için doktorun önerebileceği faktörlerden biri düzenli günlük egzersizdir.Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!