Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

PERKOTEK X RAY CİHAZI

PERKOTEK X RAY CİHAZI

Son dönemlerde Türkiye’de yaşanan bombalı ve silahlı eylemler sebebiyle artık tüm işletmeler tehlike altında olduğunu fark etti! Bu alanda tamamen kullanışlılığıyla ön plana çıkan ve pek çok kişinin ortak tercihi olan ürünleri satın almak ister misiniz? Tamamen kalitesiyle önem kazanmış olan ürün türlerini bir tık kadar uzağınızda tutan perkotek.com ailesi, SECUDA markasını Türkiye’ye sunuyor! Avrupa’nın en çok satan Metal arama dedektörümarkası olan SECUDA, Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Perkotek ile beraber tüm firmalara sağlanmaktadır. 7 farklı hassasiyet ayarı ve en küçük metal yoğunluğu dahi saniyesinde tespit edebilme özelliklerini içerisinde barındıran bu ürünler, geçmişten; günümüze kadar pek çok kişinin ortak tercihi olarak görülmüştür.

Kapı dedektörü ile taramaları kuvvetlendirin!

Taramaları daha kuvvetli bir aşamaya taşımak ve %100’e kadar güvenli ortam zeminleri yaratmak bakımından siz de bu eşsiz ürün türünü sipariş edebilirsiniz. Her geçen gün kitlelerin ortak tercihi konumunda yer alan bu ürünler, tamamen sizlere çözüme dayalı bir ortamı ele alma şansları vermektedir. Bu noktada tercihinizi bizlerden yana kullanmak ve bu alanın en çok satan ürünlerini sipariş etmek adına hemen bizleri aramaktan geri kalmayın. Perkotek olarak, her daim memnuniyetinize odaklanıyor, %100’e kadar hit kazandıracak olan ürün çeşitlerini sipariş edebileceğiniz bir ortamı tarafınıza sunuyoruz. Kapı dedektörü ürünleri, geçişten hemen sonra vücutta yer alan tüm metal yoğunlukları kolayca tespit eder. Çevreye hem sesli, hem de ışıklı uyarılar sunan bu dedektör ürünleri böylelikle güvenlik personellerinin konuya istinaden bilgi sahibi olmasını da kolaylaştırmaktadır.

 

Böylesi donanımlı ve kitlelerin beğenisini kazanan bir ürün çeşidini doğrudan ele almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçmekten geri kalmayın. Perkotek, her geçen gün kendisini güçlendiren bir sunum türünü ortaya çıkartıyor, tamamen hit kazanan ürünleri de bir tıkla sipariş etme ortamını yaratmayı ihmal etmiyor. X rayürünleri ile beraber farkı hissetmek ve bu alanda en çok önem kazanan ürün çeşitlerini sipariş etmek suretiyle bizimle iletişime geçebilirsiniz. SECUDA markası Avrupa’da ciddi bir ilgi / alaka görmektedir! Böylesi bir çalışma disiplini düşünüldüğü zaman bu alanın çok satan ürünlerini doğrudan sipariş etmek ve kullanışlı bir ürün çeşidini doğrudan satın almak fazlaca söz konusu olabiliyor! Hemen bizimle iletişime geçebilir, siz de bu alanda hit kazanan ürün türlerini bir tıkla sipariş edebileceğiniz bir ortam zemini yaratabilirsiniz. Artık güvenli bir işletme sahibi olabilmek bu ürünlerle beraber fazlaca söz konusu olmaktadır. Her daim kaliteli ve öncü ürünleri tarafınıza tek tıkla sunmaktan geri kalmıyoruz.

Otopark Otomasyon Sistemi

Araç sayısının gittikçe arttığı ve ciddi trafik sorununun yaşandığı büyük şehirler başta olmak üzere, otopark sorunu ciddi bir sorun olarak kendini göstermektedir. Özellikle apartman, şirket, okul, kamu kuruluşları ve özel kuruluşlara ait otoparklarda kontrol etmek gittikçe zorlaşmaktadır.

Güvenlik personeli ve kameralar ile yapılan kontrol, gün içinde yüzlerce aracın giriş yaptığı yerlerin kontrolünde yetersiz kalacaktır. Bunun önüne geçmek için bölgeye giriş hakkı olan araçların tanımlanması ve otomatik sistemler tarafından giriş hakkının verilmesi gerekir. Böylece hem yabancı araçların girişi engellenecek hem de binada ikamet eden veya çalışan kişilerin otopark sorunu yaşamasının önüne geçilecektir. Otopark otomasyonu trafik ve otopark sorununun gittikçe arttığı şehirlerde son derece önemlidir.

Otopark otomasyonları AVAX adı verilen otopark antenleri ile çalışırlar. Bu antenler, araçlara verilen stickerlara erişim sağlayarak giriş hakkı tanıyacak şekilde çalışmaktadırlar. Çevrimiçi ve çevrimdışı olarak çalışabilenkollu bariyer antenler ile stickerlar arasındaki iletişimi UHF radyo vericileri ile sağlar. Belli bir kod tanıma kapasitesine sahip bu antenler, otoparkın genişliğine ve giriş-çıkış yapan araç sayısına göre farklı sayılarda yerleştirilebilirler. Giriş hakkına sahip olan otomobiller, etiketlere kaydedilerek otomasyonun veri tabanında yer edinirler. Her etiketin ayrı bir ID değeri vardır ve AVAX antenleri etiketleri okuyarak veri tabanındaki ID değerini kontrol eder ve eğer araç geçiş hakkına sahipse, bariyerlere açılmaları için komut göndererek çalışır.

Genellikle plaza, banka, otopark, alışveriş merkezleri ve şirket otopark girişleri gibi pek çok alanda otopark bariyeri kullanılmaktadır. Bariyerin kolu otomatik olarak inip kalkabilen bir yapıya sahiptir. Kullanıcılar bir kumanda yardımıyla otomatik olarak bariyerin kolunu hareket ettirebilmektedir. Artık pek çok kurum ve kuruluşun tercihleri arasında yer alan ve otoparklarına dâhil edilen otopark bariyeri oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

Elektrik motoru ve güvenlik aksesuar kısımlarından oluşan bariyerler araç çıkış süresini belirleme, plaka tanıma gibi pek çok konularda kolaylık sağlamaktadır. Yalnızca otoparklarda güvenli geçişlerin yaşanmasında etkinliği söz konusu değildir. Ayrıca içeriğinde ki çip sayesinde ödeme bilgisi, jetonlu sistemler gibi birçok bilgiler kolaylıkla algılanmaktadır. Bariyer sisteminin iç kısmında ana kartı, besleme ünitesi, yayla, elektrikli motoru ve kontrol üniteleri bulunmaktadır.

Uzaktan kumanda yardımıyla kollun hareket halinde olmasını gerçekleştiren bariyerler yaklaşık 35 metre ve 3 metre mesafe aralığına kadar açılma reaksiyonunu göstermektedir. Giriş ve çıkışların denetimini gerçekleştirmede üstün performans sağlayan bariyer sistemi 300 butonu algılama kapasitesine sahip bir yapıdadır.

Herhangi yaşanabilecek elektrik kesintilerine karşı sizler akordiyon bariyer kolunu rahatlıkla indirip kaldırabilirsiniz. Kol uzunluğu 3 metre ile 7 metre arasında değişkenlik göstermektedir. Anahtar yardımıyla da açılarak el ile açıp kapamalar rahatlıkla gerçekleşebilir. Esnek bir yapıda olan bariyer kolları manuel özelliği taşımasıyla da kullanıcılara oldukça fayda sağladığını söylemek mümkündür.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!