Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

PEV Okulları mezunlarını Uğurluyor

PEV Okulları mezunlarını Uğurluyor
27 yıllık köklü deneyimiyle Özel PEV Okulları, düzenlenen görkemli bir tören ile ortaokul ve lise mezunlarını aydınlık geleceklerine uğurladı.

PEV Okulları yönetimi ve öğretmenleri adına konuşma yapan Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar KAYA “Okul hayatınız boyunca birçok başarıya imza atıp hepimizi gururlandırdınız. Artık başka başarılara imza atmak için yuvadan uçma vakti. Hayatınızın bundan sonraki kısmında da bizleri başarılarınızla gururlandıracağınıza olan inancım tam. Sizler, aydınlık Türkiye’nin umut veren ışıklarsınız.” sözleri ile mezun öğrencilere seslendi.

Pamukkale Eğitim Vakfı adına konuşmasını yapan Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ise Özel PEV Okulları yönetim kadrosuna ve değerli öğretmenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına mezun olan öğrencilere seslenerek devam etti. Prof. Dr. Hasan Kazdağlı “Sevgili Öğrenciler! Dünyada her şey için, uygarlık için, yaşam için, başarı için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. Günümüzde bunun daha da farkındayız. Bilgilerin baş döndürücü bir hızla çoğaldığı dünyada sizlere bilgiye ulaşmayı, kendinizi geliştirmeyi öğretmeye çalıştık. Sizler artık ayaklarınızın üzerinde duracak bilgiye sahipsiniz. Bizler her zaman sizin başarılarınız ile gurur duyacağız.” sözleri ile mezunlara olan güvenini vurguladı.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından açıklanan Özel PEV Okulları Ortaokul Kademesi 24. dönem mezunları arasında derece alan Ege Özturan üçüncülüğe, Bilge Kağan Akkılıç ikinciliğe ve İrem BAYHAN birinciliğe hak kazandı. Özel PEV Okulları 24. dönem mezunları birincisi olarak İrem Bayh9an okul kütüğüne plaketini çaktı.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen bu törenin ardından başarı belgesini ve plaketini Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’nın elinden alan İrem Bayhan “Başlangıçta benim için yabancı olan bu okul şimdi benim evim gibi oldu. Bu kocaman ailenin bir parçası olmaktan hep mutluluk duyduk. Geçen sene mezun olan büyüklerimizden devraldığımız meşaleyi şimdi bizden küçüklere devrediyoruz!” sözcükleri ile heyecanını ifade ettiği konuşmasında, başta Sınıf Öğretmeni İlknur Ocaktan olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerine ayrıcapandemi döneminde öğrencilerin sağlığı için canını dişine takarak çalıştıklarını belirttiği tüm okul personeline teşekkür etti.

Özel PEV Okulları Amiroğlu Fen Lisesi 8. dönem mezunları arasında ise derece alan Eyiz Beril KAYAüçüncülüğe, Sinem Bayazıt ikinciliğe ve Erdoğan Kocabaş birinciliğe hak kazandı.

Özel PEV Okulları Amiroğlu Fen Lisesi 8. dönem mezunları birincisi olan Erdoğan KOCABAŞ, okul flamasını 11.  sınıflar birincisi Çağan Herek’e teslim etti. Erdoğan Kocabaş okul kütüğüne plaketini çakmasının ardından gerçekleştirdiği konuşmasında ailesine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür ederek kendisini dinleyen konuklara seslendi: “Son olarak bize bir ülke miras bırakacak tüm büyüklerimden bir ricam var. Bize balık vermeyin, balık tutmayı da öğretmeyin, kendimiz öğrenebiliriz. Bize balık tutulacak temiz bir deniz bırakın ve balığımızı elimizden almayın.” sözleri ile konuşmasını sonlandırdı.

Haziranın güzel havasının eşlik ettiği törenin devamında öğretmenlerinin ellerinden başarı belgelerini alan Özel PEV Okulları mezunları gerçekleştirilen tören ile keplerini göğe fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar. 

PEV Okulları

PEV Okulları

PEV Okulları

PEV Okulları

PEV Okulları

PEV Okulları

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!