Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Projeler Yolda Başkan Kepenek Sahada

Projeler Yolda Başkan Kepenek Sahada
‘Daha Güzel Bir Honaz’ sloganı ile yola çıkan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; saha ekipleri ile birlikte Honaz’ın dört bir yanında vatandaşla iç içeydi. Yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyen Başkan Kepenek; Honazlı hemşehrilerinin öneri ve taleplerini de kendi mahallelerinde dinledi.

Ekibi ile birlikte Honaz’ın dört bir yanında projelere hız kesmeden devam eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yapısal projelerden sosyal desteklere, kültürden spora kadar pek çok çalışmanın hayat bulduğu Honaz, kent merkezinden parmakla gösterilen ilçeler arasında yerini alıyor.

Yüksel Kepenek

Açılışa Büyük İlgi

Güne T.C. Honaz Belediyesi Güllü-Himmet Bozdemir Gündüz Bakım Evi'nde öğrenim gören miniklerin karne heyecanı ile başlayan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; burada öğrenim gören bütün öğrencilere başarılar diledi. Miniklerle vakit geçiren Başkan Kepenek’in bir sonraki adresi ise Gürlek Mahallesi oldu.

Arsası Honaz Belediyesi tarafından tahsis edilen Gürlek Mahallesi’ndeki Hacı Mustafa ve Fatma Kibrit Kuran Kursu'nun açılışına katılan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; Honaz Kaymakamı Hamit Genç ile birlikte kursta incelemelerde bulundu.

Yüksel Kepenek

Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Kaklık Mahallesi’nde devam eden doğalgaz, Yukarı Kızılyer Mahallesi’nde yapımı devam eden kilitli parke taşı döşeme ve Karaçay Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatını yerinde inceleyen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ekiplere kolaylıklar dileyerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yüksel Kepenek

Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor

Başkan Kepenek; geçtiğimiz günlerde sel felaketinin meydana geldiği Aydınlar Mahallesi’nde üreticilere katkı sağlamak için 10 bin adet fide dağıtımının ardından; Kızılyer Mahallesi’nde meydana gelen dolu felaketinin yaralarını sarmak amacı ile de 5 bin adet fide dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Kepenek üreticilere desteklerin katlanarak devam edeceğini söyledi.

Yüksel Kepenek

El Ele Vererek Honaz ‘Yüksel’ecek!

Hayata geçirilen projeleri vitrin olarak değil ihtiyaca yönelik planladıklarını ifade eden Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek; “Honaz halkımızın daha konforlu ve huzurlu yaşamaları için ‘Birlikte yönetim’ anlayışı çerçevesinde projelerimize hayat veriyoruz. Her mahallemizde mahallemizin ihtiyacına çözüm sunacak çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bu nedenle bütün ekiplerimizle birlikte yoğun bir mesai ile sahada çalışıyoruz. Honaz her şeyin en iyisini hakediyor, bizler de en iyisini hemşehrilerimizle buluşturmak için el ele vererek ilçemize değer katmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!