Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

PUBG Mobile UC Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazıda

PUBG Mobile UC Hakkında Merak Ettikleriniz Bu Yazıda

Son iki yıldır en çok oynanan oyunlar arasındaki lider konumunu koruyan PUBG Mobile’da oyun içerisindeki 100 kişi tekli, ikili yada dörtlü takımlar halinde iniş yaptıkları adada hayatta kalma mücadelesi veriyor. En son hayatta kalan ise oyunun galibi oluyor. Oyunun hem PC hem mobil versiyonu olmakla birlikte mobil oyuncuları PUBG’nin oyuncu kitlesi içerisinde büyük çoğunluğa sahip bulunuyor. Oyun içerisinde Unknown Cash diğer bir deyişle UC olarak adlandırılan oyun parası kullanılıyor. Oyundaki çoğu özel olan pek çok item bu UC’lerin kullanımı ile satın alınabilirken aynı zamanda UC kullanılması sayesinde oyun içindeki harcamalar çok kolay bir şekilde gerçekleştirilmiş oluyor. Oyunda her sezon yapılan güncellemeler ile birlikte eklenen pek çok yeni özellik ve oyunculara ekstra avantajlar sağlayan paketlerin alımı da UC ile gerçekleştirilebiliyor.

 

Battle Royale türünü oyun dünyasına en başarılı şekilde uyarlayan oyun olduğu kabul edilen PUBG’de; 100 oyuncu oyunda bulunan haritalar üzerinden uçakla geçiyorlar ve istedikleri yere paraşütlerini kullanarak atlıyorlar. Yere indikten sonra ise en kısa sürede en iyi silahları ve ekipmanları bulup maç sonuna kadar hayatta kalabilmek için mücadele ediyorlar. Maç sonunda hayatta kalan en son kişi veya takım maçı kazanıyor ve tüm PUBG oyuncularının hayallerini süsleyen çorba parasına kavuşuyor. 

 

PUBG erken erişime sunulduğu dönemde yalnızca Erangel haritası varken ardından eklene yeni haritalar sayesinde oyun son derece zevkli mücadelelere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca oyunculara birbirinden farklı ve eğlenceli oyun deneyimleri yaşatmak için zaman içerisinde eklenen seçenekler arasında; savaş modu, zombimodu, e-spor modu, savaş modu:fetih ve ölüm maçı yer alıyor. Zombimodunda oyuncular insan ve zombi olarak iki takıma ayrılarak mücadele ediyor. Savaş modunda ise oyun esnasında ölen oyuncular, hedef plana ulaşılana kadar yeniden diriliyor. E-spor modundaki mücadelelerde e-spor kuralları uygulanırken; ölüm maçı modunda iki takıma ayrılan 16 oyuncu hedef puana ulaşana dek mücadele etmeye devam ediyorlar. Erken erişim döneminde optimizasyon ve bununla ilişkili performans nedeni ile yoğun eleştirilere maruz kalan PUBG Mobile’ın zaman içerisinde performans anlamında çok ciddi gelişmeler kaydettiği biliniyor. 

 

PUBG’nin PC’de başlayıp konsollar ile devam eden yolculuğu mobil oyun piyasasında da elde ettiği müthiş başarı ile göz dolduruyor. PUBG Mobile’ın bu büyük başarısında oyunun ücretsiz olmasının da büyük etkisi bulunuyor. Bununla birlikte pek çok mobil oyunda olduğu gibi PUBG Mobile’da da oyun içi satın alma sistemi mevcut olup oyuncuların bu satın alımlara büyük miktarda  harcama yapması gerekebiliyor.

 

PUBG Mobile UC Hilesi İçin Tablet Adam Doğru Adres

 

Hizmet verdiği sektörde kalitesi ve yenilikçi yaklaşımı ile dikkat çeken Tablet Adam, pubg mobile uc hilesi ve PUBG Mobile Lite hile taleplerini eksiksiz bir şekilde karşılıyor. PUBG Mobile oyunu en iyi ekipmanların elde edilebilmesi için büyük miktarda UC ve BP sahibi olmayı gerektiriyor. UC ve BP gerçek para ile satın alınabildiği gibi PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite hile kullanımı ile ücretsiz bir şekilde de elde edilebiliyor. Tablet Adam aracılığı ile ulaşabileceğiniz PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite hile PUBG oyuncularının ücretsiz UC sahibi olması için tasarlanmış olup şimdiye kadar piyasaya sürülen diğer hilelerden farklı olarak gerçek UC ve BP kazanma imkanı veriyor. Üstelik PUBG Mobile hileleri arasında sorunsuz çalışan nadir hilelerden olması nedeni ile PUBG Mobile oyuncularının büyük ilgisi ile karşılaşıyor. 

 

PUBG Mobile UC hilesinde; oyuncunun hesabına göndermek istediği miktarda UC ve BP üretiliyor ve üretilen bu veriler sistemin arka tarafında bazı algoritmaların kullanılması ile belirli işlemlerden geçiyor. Bu işlemin ardından, oyuncunun kullanıcı adı ya da oyundaki ID numarası veri tabanından bulunup söz konusu UC ya da BP oyuncunun hesabına ekleniyor. Tamamen ücretsiz olan bu işlemler aynı zamanda oyuncu için herhangi bir risk de içermiyor. PUBG Mobile oyuncuları tabletadam sitesi üzerinden indirebildikleri PUBG Mobile UC hilesi ve pubg mobile lite hile uygulamalarını kolaylıkla cihazlarına kurup kullanmaya başlayabiliyorlar. 

 

PUBG Mobile UC hilesi ve PUBG Mobile Lite hile uygulamalarının avantajlarından yararlanmak isteyen oyuncuların tabletadam sitesinden PUBG Mobile UC hilesini, Hemen İndir butonunu kullanarak indirmeleri gerekiyor. Android cihaz kullanmakta olan oyuncular, APK dosyasını yüklemeden önce bilinmeyen kaynaklara izin vermediği takdirde ne yazık ki dosyanın çalışmaması durumu söz konusu oluyor. Gerekli izin verildikten sonra tabletadam sitesinden indirilen APK doyasına tıklayan oyuncular kurulum işlemini tamamlayabiliyorlar. Eğer bu adımlar izlenmesine rağmen kurulum tamamlanamadı ve hile çalıştırılamadı ise TabletAdam sitesinde yer almakta olan PUBG Mobile hile kurulumu videosunu izleyebiliyor ve videoda anlatılan adımları teker teker uygulayarak süreci tamamlayabiliyorlar. 





























 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!