Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Regl Külodu Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Regl Külodu Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Regl dönemlerinde yaşanabilen olumsuzlukların önüne geçmek adına kadınlar binlerce yıldır çeşitli çözümler üretmiştir. Kullan-at pedler, tamponlar gibi birçok menstrüel ürüne alternatif olan regl külodu; emici, sıvı geçirmez, sızdırmaz, çamaşır makinesinde yıkanabilen, uzun ömürlü, sağlıklı, çevreci ve rahat bir üründür.
Dış görünüş itibariyle normal bir külottan herhangi bir farkı bulunmayan regl külodu, akıllı kumaş katmanları sayesinde sıvının hızlıca emilmesini ve sızdırılmadan saklanmasını sağlar. Bu sayede gece veya gündüz güvenle kullanılabilir ve regl döneminde yaşanabilecek birçok olumsuzluğun önüne geçilebilir. Çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilen bir ürün olduğundan kolayca kullanılabilen regl külotları, doğru şekilde temizlendiği ve kullanıldığı sürece uzun seneler boyunca yapısını korur.

Regl Külodu Hakkında Dikkat Edilmesi Gerekenler
Doğru şekilde kullanılması durumunda regl külotları 3 yıl veya daha uzun süre boyunca emici ve sızdırmaz yapılarını korurlar. Konforlu, sağlıklı ve özgür bir regl süreci sağlayan regl külotları 12 saat kadar kullanılabilir. ‘’Regl külodu nasıl kullanılır?’’ sorusunun cevabı ise her zaman, güvenle!

Regl yoğunluğu ve süresi kişiden kişiye değişim gösteren bir durum olduğundan ürünlerin kullanımı da kişiye göre değişebilir. Gece veya gündüz kullanılabilen regl külotları, sızdırmaz olduğundan kıyafet veya çarşaflarda leke oluşmasını da engeller. Akıntıların yoğunluğuna göre değişen sürelerde regl külodunu değiştirerek sağlıklı ve konforlu bir regl süreci geçirilebilir. Son tekstil teknolojisi kullanılarak üretilen Kiklou regl külotları birçok katmanı sayesinde sıvılar en kısa sürede emilir ve hapsedilir. Hava alan yapısı sayesinde koku yapmayan, sağlıklı ve güvenilir ürünler olan regl külotları kuru hissettirir ve terletmez.

Regl Külodu Nasıl Yıkanır?
Regl gecekülodu kullanımı sonrasında, külodu soğuk suya tutarak ağ kısmı sıkılır. Bu sayede emilen kanın soğuk suyla birlikte akıtılması sağlanır. Katmanların yapısını bozmamaya özen göstermek daha uzun süreler boyunca güvenli ve rahat şekilde kullanım sağlar. Elde veya makinede yıkanabilen Kiklou Regl Külodu, kurutma makinesi kullanmadan kurutulmalıdır. Kolay kuruyan bir yapıya sahip olduğunda serilerek veya asılarak kurutulabilir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!