Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

RG Bilgisayar Denizli Bilgisayar Servisi

RG Bilgisayar Denizli Bilgisayar Servisi

RG Bilgisayar 15 yılı aşan deneyimimizle uzman kadromuzla Denizli’nin en güvenilir bilgisayar servisi olarak sektörde öncü olan firmalardanız. Veritabanımız da kayıtlı,8560 teknik servis müşteri memnuniyetiyle ,475 web tasarım hizmeti, 525 kurumsal şirket referansıyla hizmetinizdeyiz.

Denizli Bilgisayar Servisi olarak hizmet alanımız tüm marka model  notebook, laptop, tablet ve masaüstü bilgisayarları kapsamaktadır. Tablet ve laptop ekran değişimi, şarj adaptörü, anakart tamiri, aşırı ısınma , fan problemleri, chip değişimi , USB ve HDML girişleri ,  Wi-fi ,ekrana görüntü gelmeme, mavi ekran,cihazım açılmıyor gibi bir çok  sorunlarınıza  profesyonel teknisyenlerimizle kalıcı ve uygun fiyatlı çözümler üretiyoruz.Denizli RG Bilgisayar; teknik yeterlilik, kurumsal altyapı, deneyimli alanında uzman teknik kadrosuyla   hizmet vermekteyiz.

RG Bilgisayar servisi ; işletim sistemi kurlumu , BİOS güncelleme, Windows kurulumu, Office , virüs , grafik çizim programları, eğitim uygulama programları ve diğer ihtiyaç duyduğunuz tüm program kurulumlarını yapıyoruz.

Denizli bilgisayar servisi hizmetleri, konusunda uzman ekibimiz tarafından0537 954 3707 numaradan  7/24 bilgi ve randevu alabilirsiniz.

RG BilgisayarTeknik Servis hizmeti veren ekibimizin öncelliği gelen çağrıların hızlı ve doğru bir biçimde yanıtlanmasıdır. Telefon , Whatsapp ve internet sitemiz üzerinden ulaşan çağrılara en kısa zamanda değerlendirerek servis programına dahil edilir ve randevu  zamanı ve sormuş olduğunuz sorular ile ilgili bilgi verilir.

Denizli’nin her yerinden servis hizmeti alabilirsiniz. İster ev ister iş yeri isterseniz servisimize getirerek  uzman personellerimizden hizmet alabilirsiniz

Denizli Bilgisayar Tamircisi Cihazınız servisimize geldiği anda veri tabanına kaydedilir, teknisyenlerimiz tarafından arıza tespiti yapılır ardından sizlere arıza ve fiyat bilgisi yapılır. Sizden onay aldığımız takdirde tamir işlemleribaşlar. Bilgileriniz ve zamanınız bizim için önemli. Servisimizde veri  kaybı olmadan sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Tamir işlemleri ve testleri yapılarak  sizlere teslim ediyoruz.

Denizli bilgisayar tamiriişlemleri yapılırken; veri kaybı, veri güvenliği ve özel bilgilerin mahremiyeti gibi konularda hassasiyet ve özen gösteriyoruz.

Söz veriyoruz sorununuz çözüme ulaşmazsa ücret talep etmiyoruz.  Servisimizde yapılan işlemlere 6 ile  12 ay garanti veriyoruz.

DENİZLİ RG Bilgisayar servisi olarak müşteri memnuniyeti en öncelikli prensibimiz. Verdiğimiz hizmetlerin arkasındayız.  Yaptığımız işlemlerle ilgili her türlü problemi 6 ay içinde ücretsiz çözüyoruz.

Denizli RG Bilgisayar Teknik servisimiz hafta içi ve cumartesi günleri 09.00-19.00  arası hizmet vermekteyiz .

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!