Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sancar, ‘O iddiaların gerçek olmadığını ispat edeceğim’

Sancar, ‘O iddiaların gerçek olmadığını ispat edeceğim’
Denizli Milletvekili Teoman Sancar’la ilgili şantaj iddialarında 6 kişinin gözaltına alınmasının ardından, Sancar’dan bir açıklama geldi. Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e konuşan Sancar;“ Kumpasta yer alan görüntülerde olmadığımı da eşcinsel olmadığımı da ispat edeceğim.  Evli ve iki çocuk babasıyım. Bu iftiralar atılırken onların da düşünülmesi gerekirdi.”dedi.

Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın CHP’den istifasına neden olan şantaj iddialarında Denizli, Aydın, Ankara ve Kırıkkale illeriyle Kıbrıs’ta eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Görev yaptığı Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gözaltına alınan polis enişte ile birlikte toplamda 6 kişi yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Denizli’ye getirildi. Kıbrıs’ta düzenlenen operasyonda aranan şüphelinin ise henüz yakalanamadığı ifade edildi. Gerçekleşen operasyon sonrası şantaj çetesinin faaliyetleri hakkında da yeni bilgiler gelmeye başladı. Milletvekili Sancar’a yapılan organize şantaj olayında Denizli’de eski bir belediye çalışanı olan Fatih S. ve kardeşinin kocası olan Aydın’da polis memurluğu yapan bir şahsın çetenin organizasyonunu üstlendikleri ortaya çıktı. Çetenin içerisinde yer alan polis memurunun eşinin de polis olduğunu edinilen bilgiler arasında.

“EŞCİNSEL DEĞİLİM, EVLİ İKİ ÇOCUK BABASIYIM”

Yaşanan gelişmelerin ardından Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e konuşan Sancar;“Ailece sabrediyoruz. Çünkü delillerle, mahkeme kararlarıyla bu olayın ortaya çıkması lazım. Kumpasta yer alan görüntülerde olmadığımı da eşcinsel olmadığımı da ispat edeceğim.  Evli ve iki çocuk babasıyım. Bu iftiralar atılırken onların da düşünülmesi gerekirdi. Bu şantajın, tezgahın içinde olanları isim isim anlatacağım. İşte bunun için yürütülen soruşturmayı bekliyorum. Bugün yarın o konuda çalışmaların tamamlanacağını sanıyorum. Bana yapılan tehdidi, şantajı, kumpası belgeleriyle ortaya koyacağım. Yalanları, iftiraları yüzlerine çarpacağım” diyor.

“GENEL MERKEZ HATA YAPTI”

Sancar konuşmasının devamında; “Bana göre genel merkez yanlış yaptı. İstifamı istemek yerine, birkaç gün daha bekleyip sonucu görmeliydiler. Genel merkez kendi kendini sıkıntıya soktu. Nitekim bu olayın sonuna geldik. Ben tüm gelişmeleri ayrıntılı olarak ve kronolojik olarak açıklayacağım. Kendimden eminim, kamuoyunda farklı olarak gösterilmeye çalışılan Teoman Sancar ben değilim. Şu anda her şey araştırılıyor.”

Kaynak: Sözcü Gazetesi-Saygı Öztürk 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!