3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sarayköy’de Atatürk’ün Sesi Yankılandı

Sarayköy’de Atatürk’ün Sesi Yankılandı
Sarayköy Belediyesi, evlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak olan vatandaşlar için hoparlör sisteminden hazırladığı program ile bayram coşkusunu 32 mahallede yaşattı. Programda Atatürk’ün sesinden 10’uncu Yıl Nutku ilçenin her köşesinde yankılandı.

Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde kutlandı. 23 Nisan gününe kadar Sarayköylü minikler aileleriyle birlikte balkonlarını ve binalarını süsledi. Evlerini bayram havasında süsleyen Sarayköylü vatandaşların yanı sıra Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 32 mahallede bulunan merkezi hoparlör sisteminden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı hazırlatarak tüm vatandaşların aynı anda bayramı coşkuyla kutlamasını sağladı.

Saat 11:00’de başlayan 23 Nisan programı ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. Ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün sesinden 10. Yıl Nutku vatandaşlara dinlettirildi.

BAŞKAN ÖZBAŞ VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI
Nutkun ardından Sarayköylü vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kuruluşu'nun 100. Yıldönümünü kutladığımız bu çok özel günde hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum.Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla ne yazık ki bu yıl bir arada değiliz. Okullarımızda, stadyumlarda, parklarda gönlümüzce koşup eğlenemiyoruz. Ancak, bu durum bizim 23 Nisan coşkumuzu doyasıya yaşamımıza asla engel değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu güzel bayramı evlerimizde, balkonlarımızda heyecanla, sevinçle kutlayacağız. Çünkü sizlerden, Sarayköyümüzden yükselen bayram coşkusu dalga dalga yayılacak, ülkemizdeki ve tüm dünyadaki çocukların yüreklerine umut olacak, ışık olacaktır. Sizden ricamız hep birlikte kutlayacağımız daha nice bayramları düşünerek evlerinizde kalmanızdır. Tedbirlere uymanız, kendinizi ve ailelerinizi her türlü hastalıktan korumanız en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, bu güzel bayramı bizlere hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla yad ediyorum” dedi.

Ardından program 23 Nisan şiirleri ve şarkılarıyla devam ederek 10. Yıl Marşı ile sonlandırıldı.

Balkonlarından ve pencerelerinden coşkuya katılan vatandaşlar Atatürk’ün sesinin tüm ilçede yankılanmasından dolayı duygusal anlar yaşadıklarını belirterek 23 Nisan programı için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!