3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sarayköy’de Volkan Gezen Yeniden Başkan

Sarayköy’de Volkan Gezen Yeniden Başkan
Denizli'de AK Parti ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. Babadağ’da başlayan ilçe kongreleri Sarayköy ilçesinde devam etti.  Tekrar aday olan Mevcut Başkan Volkan Gezen güven tazeledi.

AK Parti Denizli'de kongre heyecanı devam ediyor. Babadağ’da başlayan ilçe kongreleri Sarayköy’de devam etti. Sarayköy Belediyesi Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye;  AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, AK Parti Denizli İl Koordinatörü Önceki Dönem Muğla Milletvekili Nihat Öztürk  kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.   Sarayköy önceki dönem ilçe başkanlarından Mevlüt Arık'ın divan başkanlığı yaptığı kongrede 385 delege sandığa gitti.

 

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM"

Kongrede konuşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş; "Sarayköyümüzde partimizin 7. Olağan Kongresini gerçekleştiriyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu paylaşan partililerimize çok teşekkür ederim. "Türkiye için inandığın yolda yürü" sloganımız. Kongremizin ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 2023 hedefine emin adımlarla yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Kongreler benim için çok önemli. Kongreler hedeflerimize ulaşmak için, aile olmak, birlikteliği sağlamak için çok önemli. Göreve geldiğimiz günden bu yana Sarayköyümüz için, vatandaşlarımız için çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Kongrede güven tazeleyerek yeniden AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı seçilen ve ilçede iki defa üst üste başkanlık görevini alarak bir ilke imza atan Volkan Gezen ise; "Kongrelerimiz her zaman düğünümüz oldu. Hepimiz aileyiz. Çok gururlu ve mutluyum. Aile desteği olmadan bu işi yürütmek çok zor. 3 Aralık 2017 kongresinde göreve geldik. Sarayköy için büyüklerimizden ne gördüysek, onları mahcup etmemek için çalışmalar yürüttük. Yıllardır liderlerimizden gördüğümüz hedefler doğrultusunda yürümeye çalıştık. Teşkilat olarak hedeflerimize her zaman bağlı kaldık. Teşkilat bir arada oldukça deviremeyeceğimiz dağ, aşamayacağımız zorluk yoktur. Bizler tek vucüt olarak yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!