Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Satsuma Music 100 milyon görüntülenmeyi geçti

Satsuma Music 100 milyon görüntülenmeyi geçti
Denizlili yapım şirketi Satsuma Music başarılarına son gaz devam ediyor. 

2019 yılında kurulan Satsuma Music tüm dünyada ses getirmeye devam ediyor. Sektörün önden gelen yapım şirketi olan Satsuma Music, portföyünde 100'den fazla dj bulunduruyor. Portföydeki djlerin parçaları tüm dünya tarafından dinlenirken, aynı zamanda müzik listelerinde de listenin hep başında bulunmaya devam ediyor. 

TÜRKİYE'NİN BÜYÜYEN MÜZİK KANALI
Son yıllarda Music sektöründe Türkiye'de en çok isminden bahseden Satsuma Music son iki yılda 300'den fazla parça çıkarak sektöre ambargo koydu. Çıkardığı her parça milyonlarca kişi tarafından dinlenirken, Kanalın başarısı Türkiye'den Dünya'ya kısa süre içerisinde ulaştı. 
Rusya'dan Meksika'ya, Avrupa'dan tüm dünyada dinlenilen kanalın şarkıları toplamda 100 Milyon görüntülemeyide kısa süre içerisinde geçti. Number One Fm klasiği olan Cumartesi günlerinde saat 02.00'da Satsuma Music şarkıları saatlerce her hafta çalmaya devam ediyor. 
ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR
Satsuma Music müzikteki başarısının yanı sıra etkinliklerin de içerisinde bulunurak müzikseverlerle daha yakın bir iletişimde bulunuyor. Her hafta İstanbul Akaretler'de  Limoncello isimli mekanda  Satsuma Music etklinlikleri düzenleniyor. 

YENİ REMİX GELİYOR
Müzikseverlerin kanalı olan Satsuma Music, İnna’nın resmi remixini yakında tüm platformlarda yayınlayarak sektöre bir kez daha renk katmaya hazırlanıyor. 

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAK BİZİ MUTLU EDİYOR
Satsuma Music yapım şirketinin yöneticilerinden Atanail Altınoluk '' Müzik şirketimizin bugünlere gelmesi için ilk günden itibaren muhteşem bir özveri ile çalışıyoruz. Bizim en önemli özelliğimiz işimizi severek yapmamız ve bu işten maddi bir beklenti içerisinde olmadan yapmamız. Keyif alarak yaptığımız için ortaya çıkan iş zaten başarılı oluyor. İçimize sininceye kadar uğraşıyoruz. En ufak bir noktada içimize sinmiyen bir ritim veye ses varsa günlerce aylarca onu düzeltmeye çalışıyoruz. Tek kaygımız ortaya çıkan işin takdir görmesi. Bu düşünceler içerisinde olduğumuz için haliyle başarıda koşar adımlarla bizimle geliyor. Emeklerimizin karşılığını alıyor olmamız bizi gerçekten çok mutlu ediyor'' dedi. 
HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK
Satsuma Music yapım şirketi yöneticilerinden Cem Egemen Belden '' Music yapım şirketi olarak hedefimizi ilk günden itibaren belirledik. Hedefimize emin adımlarla ilerlerken, her geçen gün daha fazla çalışmayada devam edeceğiz. Çok kısa süre içerisinde Avrupa'da ve Türkiye'de bir numaralı Eletronik dans müzik yapım şirketi olacağımızı düşünüyorum. İşimizi severek ve eğlendirerek yapmaya devam edeceğiz'' dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!