3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Savaş, oyna ve kazan!

Savaş, oyna ve kazan!
Üst üste aldığı Bursaspor ve Gençlerbirliği yenilgilerinin ardından ağır yara alan moralsiz Horoz, yarın akşam saat 19.00’da İzmir’de Menemen İlçe Stadı’nda Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. Oğuzhan Çakır’ın yöneteceği karşılaşma başlama saatinden itibaren Bein Sports Max HD 2 ve TRT Türk’ten canlı olarak ekranlara gelecek.

Spor Toto 1. Lig’de 17’nci hafta karşılaşmaları hafta içinde oynanacak. Heyecan dün oynanan

Manisa FK-Keçiörengücü, BB Erzurumspor-Gençlerbirliği ve Altınordu-Kocaelispor karşılaşmaları ile başladı. Ligde bugün ise 4 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Bandırmaspor ile Balıkesirspor, Bandırma 17 Eylül Stadı’nda saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Ardından saat 16.00’da Samsunspor ile Boluspor, Karadeniz ekibinin mabedinde kozlarını paylaşacak. Akşam seansında ise iki karşılaşma oynanacak. İstanbul Eyüp Stadı’nda iki İstanbul temsilcisi Eyüpspor ile Tuzlaspor saat 19.00’da üç puan mücadelesi verecek. Aynı saatte başlayacak olan maçta ise temsilcimiz Altaş Denizlispor, Menemen İlçe Stadı’nda Menemenspor karşısına çıkacak. Hafta yarın oynanacak olan iki karşılaşma ile sona erecek. 13.30’da Ümraniyespor ile Bursaspor İstanbul’da kozlarını paylaşacak. Günün ve haftanın son mücadelesinde ise saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda Adanaspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek ve 17’nci hafta sona erecek.

Yeşil siyahlı kafile İzmir’de

Öte yandan Altaş Denizlispor önceki gün tesislerinde gerçekleştirdiği idmanın ardından bugün karayolu ile İzmir’e gitti. Son çalışmasını burada gerçekleştirecek olan temsilcimiz ardından konaklayacağı otele geçerek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde sakatlıkları sebebiyle Muğdat Çelik, Hakan Çinemre, İsmail Aissati, Mehmet Ulaman ve Göktuğ Ercedoğan bu mücadelede forma giyemeyecek. Takımın golcüsü Ömer Şişmanoğlu’nun ise durumu maç saatinde belli olacak.

Menemen son 4 maçta yenilmedi

Zorlu sınav öncesi Altaş Denizlispor, oynadığı 15 maç sonunda topladığı 15 puanla 19 takımlı ligde 17’nci sırada düşme hattında yer alıyor. Ev sahibi Menemenspor ise 15 maçta topladığı 19 puanla 13’üncü durumda. Altaş Denizlispor ligde oynadığı son üç maçta galibiyet almayı başaramazken, Menemenspor ise son dört maçında yenilgi yüzü görmedi. İzmir ekibi son iki mücadelesinde berabere kalarak 2 puan topladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!