3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sayısal Takograf Artık DTO’dan Da Alınabiliyor

Sayısal Takograf Artık DTO’dan Da Alınabiliyor
Denizli Ticaret Odası tarafından yılda iki kez düzenlenen Ortak Komite Toplantısı’nın ilki gerçekleştirildi. İletişim Uzmanı Eğitmen Murat Can Canbay'ın konuk olduğu toplantı sonrası gerçekleştirilen DTO Meclisi Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulunan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, sayısal takografın Denizli Ticaret Odası tarafından verilmeye başlandığını duyurdu.

Denizli Ticaret Odası’nın Ortak Komite Toplantısı öncesinde İletişim Uzmanı Eğitmen Murat Can Canbay, salondakilere “İletişim Çağında Etkili İletişim Becerileri” konulu bir seminer verdi. Seminerin ardından DTO Başkanı Erdoğan, Canbay’a Denizli’yi simgeleyen horoz figürü hediye etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “YAPISAL DÖNÜŞÜMÜN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Seminerin ardından Denizli Ticaret Odası Meclisi'nin aylık olağantoplantısına geçildi. Komite üyelerinin de takip ettiği meclis toplantısında konuşan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, dünya, Türkiye ve Denizli ekonomilerindeki gelişmeleri değerlendirdi; Denizli Ticaret Odası’nın son bir aylık faaliyetleriniaktardı. Yeni Ekonomi Programı’nın 2019 Yapısal Dönüşüm Adımları’nın takipçisi ve destekçisi olacaklarını, Denizli iş alemi olarak, piyasaların ihtiyacına yönelik fiili adımların bir an önce atılmasını beklediklerini söyledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DTO, ÜYELERİNE 168 MİLYON TL’LİK MADDİ KAYNAK AKTARDI”

Geçen hafta KOBİ’lere 3 Milyar TL’lik destek geldiğini hatırlatan Başkan Erdoğan,Denizli Ticaret Odası olarak, “Nefes Kredisi” ve “Can Suyu” adı altında üyelerine 168 Milyon TL tutarında önemli bir maddi kaynak da sağladıklarını hatırlattı.

YABANCI SERMAYELİ FİRMA SAYISI, 142’YE ULAŞTI

Konuşmasında, Denizli Ticaret Odası'nın üye sayısından da bahseden Erdoğan, “2019’unmart ayı sonu itibarıyla odamızda, 17.243 firma kayıtlı.Yılın ilk üç aylık döneminde, Denizli Ticaret Odası’na 16 yabancı ortaklı firma kaydoldu.Böylelikle, yabancı sermayeli firma sayısı 142’ye ulaştı. Odamızın 93 yıllık tarihinde son 3 yılda kurulan yabancı ortaklı işletmesayısı, 90 yıldakinin neredeyse iki katı oldu” dedi. 

BAŞKAN ERDOĞAN: “SAYISAL TAKOGRAF DA ARTIK DTO’DANALINIYOR”

Üyeleri için önemli bir gelişmeyi de dile getiren Erdoğan,sözlerini şöyle tamamladı: “Denizli Ticaret Odası'na kayıtlı 500’e yakın taşıma ve nakliye işi yapan 4’üncü Meslek Komitesi üyemiz var. Üyelerimizin taleplerini en kestirme yoldan, en kısa zamanda karşılayabilmek için TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile yaptığımız görüşmelerimizin sonucunda,hızla çözüme ulaştık.Takograf işlemleri de Denizli Ticaret Odası’ndayapılmaya başlandı.İlgili sektörlerimiz ile üyelerimize ve Denizli’mize hayırlı olsun.”

TOBB GENEL İDARE KURULU İLE GTİ GENEL KURULU'NA KATILDI

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, hafta sonunda ise Ankara’da gerçekleştirilen üyesi bulunduğu TOBB Genel İdare Kurulu ile Yönetim Kurulu Üyesi olduğu TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri AŞ’nin2018 Yılı Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.Toplantı sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Erdoğan, “Her iki kurumda ülkemizin saygın ve önemli kuruluşlarından. Çok büyük kitleleri temsil ediyorlar ve önemli işlere imza atıyorlar. Biz de Denizli’miz adına buralarda yer almaktan mutluyuz. Bize layık görülen bu görevlerin gereğini, şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını diledi.

BAŞKAN ERDOĞAN, TOBB GENEL KURULU’NA GİDİYOR

TOBB Ticaret Konseyi Üyesi de olan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 1-2 Mayıs tarihlerinde ise yine Ankara’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75’inci Genel Kurulu’na katılacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!