3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sedef Kabaş Ve Özlem Gürses Söyleşileri İle Türkiye’yi Değerlendirdi

Sedef Kabaş Ve Özlem Gürses Söyleşileri İle Türkiye’yi Değerlendirdi
Merkezefendi Belediyesi tarafından ikinci kez gerçekleştirilen ‘Kitap Günleri’ ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Gazeteci, Siyaset ve İletişim Bilimci Sedef Kabaş ile Gazeteci Özlem Gürses okurlarıyla söyleşide bir araya geldi. Usta gazeteciler, Türkiye ve Dünya gündemine dair konularda konuşarak değerlendirmelerde bulundular.

Merkezefendi Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü yazar, gazeteci, oyuncu ve şairleri, Merkezefendi’de konuk etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, 27 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Merkezefendi Belediyesi 2.Kitap Günleri, Denizlili kitapseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde organize edilen Kitap Günleri’ne son olarak Gazeteci, Siyaset ve İletişim Bilimci Sedef Kabaş ile Gazeteci Özlem Gürses de katıldı. Gerçekleştirilen söyleşilere Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Sarıoğlu Kocabay, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Işık Kodal Kurt, CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahinur Dingil, meclis üyeleri, il ve ilçe parti yöneticileri ve çok sayıda kitapsever katıldı.

“SİYASETTE DAHA ÇOK KADIN İSTİYORUZ”

İlk olarak Petek Salon’da söyleşisini gerçekleştiren Gazeteci Kabaş, Türkiye’deki adalet, hukuk ve demokrasi hakkında görüşlerini dile getirdi. Kabaş, “Denizli’de harika bir sohbet gerçekleştirdik. Ülkemizin geleceğini konuştuk, tartıştık. Ve biliyoruz ki, haklıyız, kazanacağız. Sorularınızla, cevaplarınızla bu söyleşiye katkı sağladınız. Siyasette daha çok kadın istiyoruz. Temennimiz, ülkemizin her ilçesi böyle güzel olması. Böylesine güzel bir etkinliğe ve söyleşiye katıldığım için çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Usta isimleri Merkezefendi’de ağırlamaktan ve Denizlililer ile buluşturmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sedef Hanım, Kitap Günlerimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Sizlerin mücadelesi, bizim mücadelemize büyük katkı sağlıyor. Sizlerin o zor dönemlerinizde, bizler de kalbimizle, yüreğimizle, aklımızla sizlerin yanındaydık. Bu mücadele hepimiz. İyi ki varsınız” dedi. Konuşmaların ardından Gazeteci, Siyaset ve İletişim Bilimci Sedef Kabaş söyleşisinin ardından kitaplarını okurları için imzaladı.

“ÇOCUKLARIMIZA GELECEK VE YAŞAM SUNMALIYIZ”

Gazeteci, Siyaset ve İletişim Bilimci Sedef Kabaş’ın ardından basının bir başka cesur kalemi Gazeteci Özlem Gürses, söyleşisini gerçekleştirmek üzere sahneye çıktı. Gazeteci Gürses, söyleşisini ‘Gençlerin Dönmek İsteyeceği Bir Ülke’ ismiyle başlattı. Gürses, “Çocuklarımıza bir yaşam, gelecek, ümit ve sevgi sunmalıyız. Medya çok önemli. Medya ile her şey değişebilir. Türkiye’nin güzelleşmeye, eğlenmeye ihtiyacı var. Gençlerin daha rahat yaşadığı bir ortama ihtiyacı var. Böylesine önemli etkinliklerin daha çok olduğu, kültüre, sanata daha çok önem verildiği güzel, aydınlık yarınlar istiyoruz. Kitap Günleri’ne katıldığım ve sizlerle buluştuğum için çok mutluyum. Bir kadın belediye başkanı ile beraber olmaktan dolayı heyecanlıyım. Türkiye’de bir şeyler değişecekse kadınlar ve gençler ile olacak” şeklinde konuştu.

“ÖZELLİKLE KADINLAR TARAFINDAN BÜYÜK BİR İLGİ VAR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kültüre, eğitime ve sanata her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Doğan, “Kitap Günlerimize katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İsminizi açıkladığımız günden itibaren özellikle kadınlar tarafından büyük bir ilgi var. Sizleri izledikçe daha da umutlanıyoruz. Bizler için sizler rol modelsiniz. Yolunuz açık olsun” dedi. Doğan’ın konuşmasının ardından Gazeteci Özlem Gürses, imza etkinliği gerçekleştirerek kitaplarını imzaladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!