Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Senetle Araba Nasıl Alabilirim?

Senetle Araba Nasıl Alabilirim?
Senetle Araba Nasıl Alabilirim?

Senetle Araba Nasıl Alabilirim?

Günümüzde birçok farklı alternatif ile araba satın alınabilmektedir. Araba satın alma yollarından birisi, bankadan taşıt kredisi çekmektedir. Ancak banka taşıt kredilerinin faiz oranları da oldukça yüksek olmaktadır.

Günümüzün şartları göz önünde bulundurulduğunda, senetle araba almak, son yıllarda birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmıştır. Senet kullanarak araba alma yönteminde farklı uygulamalar yapılmaktadır.

Senetle araba almak isteyen birçok kişi, araba galerilerini tercih etmektedir. Bu konuda hizmet veren galeriler ise bellidir. Bu galerilerle görüşme yapılmadan önce, bazı araştırmaların yapılması gereklidir.

Senetle Araba Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Senet kullanarak araba satın almak isteyenlerin ilk dikkat etmesi gereken nokta, senetlerin resmi evrak olmasıdır. Senetlere atılan her imzanın bir taahhüt olduğu unutulmamalıdır.

Senetlerin doğru düzenlenmesi sonucunda araba almanın hiçbir sakıncası yoktur. Ancak senet ödemelerinin yapılamaması, satıcı açısından bazı hakların doğmasına neden olmaktadır.

Senetlerin zamanında ödenmesi, taksit tutarlarının bütçenize uygun şekilde düzenlenmesi de senetle araba alma aşamasının önemli bir ayağıdır. Kişilerin gelir düzeyinin çoğu zaman yetersiz kalması, senet düzenleyerek araba alma konusunda çeşitli sıkıntılar doğurabilmektedir.

Senetle Araba Almanın Avantajları Var mıdır?

Senet kullanarak araba almak, çoğu zaman avantajlı olabilir. Bu avantajlar doğru şekilde kullanılırsa, alıcıya yarar sağlamaktadır.

  • Senet düzenleyerek aracı hemen alabilirsiniz.
  • Senetler sayesinde banka taşıt kredisi çekmeye gerek kalmaz.
  • Tanıdık araba galerilerinden alınan araçlarda indirim daha kolay olmaktadır.

Senet düzenleyerek araç almanın çok fazla avantajı bulunmamaktadır. Bankalardan kredi almak istemeyen ama araca ihtiyacı olan kişiler, galerilerden senetle araç almaktadır.

Senet ile alınan arabalarda yine yüksek faizler ödenmektedir. Galerilerden senetle alınan araçlar, tıpkı bankalardan taşıt kredisi almaya benzer. Bu yüzden henüz ihtiyacınız yoksa biraz daha beklemeli ya da başka bir alternatif olarak, faizsiz ve peşinatsız tasarruf sistemiyle çalışan, kurumsal firmalardan yararlanmalısınız.

 

 

Senetle Araba Almak Riskli midir?.

Senetle araba alma düşüncesinde olan kişilerin biraz daha düşünmesi gereklidir. Galerilerden senetle alınan arabalarda uygulanan faiz, bankaların taşıt kredilerinden çoğu zaman, daha yüksek olabilmektedir.

Galeriden tek senetle yerine aylık senet yapılmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanında eğer senetleri ödeyemezseniz, aracınıza alamadığınız gibi, en ufak bir ödeme yapılamadığı durumda, ödediğiniz paralar da yanabilir.

Tüm bu riskli durumlara girmeden Destekevim yöntemiyle araba alabilirsiniz. Peşinat ve faiz ödemeden, sadece sisteme üye olarak, istediğiniz arabayı, belirleyeceğiniz ödeme planı ile satın alabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken; sisteme üye olmak, 444 8 369 numaralı müşteri hizmetlerini aramak ya da [email protected] e-posta adresine mesaj göndermektir.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!