3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Şeniz Doğan Cam İşledi, Eline Fırça Alıp Ebru Yaptı

Şeniz Doğan Cam İşledi, Eline Fırça Alıp Ebru Yaptı
Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun düzenlediği yılsonu sergisinin açılış etkinliğine katılan Başkan Doğan, gözlük takıp cam işledi, eline fırça alıp ebru yaptı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun düzenlediği yılsonu sergisinin açılış etkinliğine Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Halk Eğitim Müdürü Turan Genç ile birlikte katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Doğan, “Bugün, Merkezefendi Halk Eğitim Merkezimizin her yıl düzenlediği geleneksel sergi için buradayız. Merkezefendi Halk Eğitim Merkezimizin Merkezefendi ’de birçok kursları var. Ben bu kursları incelediğimde insana dokunan, insanların hayatını kolaylaştıran ve örnek olan kurslar. Sergideki el emeği, göz nuru ürünler için Merkezefendi Halk Eğitim Müdürümüze ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bizler yeni dönemde de Halk Eğitim Müdürümüz ile birlikte ilave yeni kurslarımız ile birlikteliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Burada bulunan öğretmenlerimize, kursiyerlerimize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak Halk Eğitim Müdürlüğümüzün sonuna kadar yanında olacağız. Merkezefendimiz için çalışacağız” dedi.

Sergiyi gezen ve el işi stantlarında vakit geçiren Başkan Doğan, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Doğan, sergi gezisi sırasında kah gözlük takıp cam işledi, kah eline fırça alıp ebru yaptı.

KAYMAKAM USLU’YU ZİYARET ETTİ

Şeniz Doğan ayrıca Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’yu makamında ziyaret etti. Kaymakam Uslu ile Başkan Doğan, İlçedeki çalışmalar hakkında bir süre istişarelerde bulundu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizleri makamında kabul eden Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞAN’DAN BİR TOPLANTI DAHA

Göreve başladığı ilk günden bu yana yoğun bir tempo ile çalışan Başkan Doğan, bir toplantı da Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile gerçekleştirdi. Başkan Doğan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantı için, “Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

LOKMA HAYRINA KATILDI

Doğan, gün içerisinde Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Mehmet Ahilik’in lokma hayrına da katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!