Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Servis Bul'danBuderus Servisi ve Arıza Kodları

Servis Bul'danBuderus Servisi ve Arıza Kodları

Yıllardır özverili bir marka olarak bilinen Buderus tüm ürünlerini hız kesmeden sunmaya devam ediyor. Ancak bazen ürünlerde elektronik kaynaklı ya da insan kaynaklı arızalar meydana gelebilir. Bu durumda ise derhal servis bul ağından servisi bulabilirsiniz. Özellikle de en çok kullanılan ürünlerinden biri olan Buderus klima modelleri hem yaz aylarına hem de kış aylarına damga vuruyor. Yazın serinletici özelliğini kaybeden kışın ise ısıtma özelliğini kaybeden bir arıza meydana gelebilir. Buderus servis ekibi sayesinde arıza kodları hemen belirlenir ve sorun çözüme kavuşturulur. En çok kullanılan bir diğer ürün ise elbette kombi modelleridir. Buderus kombi servisi 7 gün 24 saat boyunca ara vermeksizin çalışmalarını devam ettiriyor. Sizler de kombilerinizde bir arıza meydana geldiği takdirde Buderus kombi ile iletişime geçerek arızayı servise iletebilirsiniz. Kombilerde patlama, ateşlememe, su damlatma, elektrik gelmeme ve çok gürültülü çalışma gibi arızalar söz konusu olabilir. Arızalar çeşitlendikçe çözüme kavuşturmak da zaman alabilir. Zaman kaybı yaşamamak adına servisten ihtiyaç duyduğunuz anda hizmet alabilirsiniz.

Buderus Arıza Kodaları

Özel olarak hazırlanan ve bir harf ile bir rakamın yan yana gelmesiyle oluşan Buderus arıza kodları markaya ait özel kodlardır ve bu kodlar sayesinde sorunun ne olduğu kolaylıkla anlaşılır. Servis elemanları panelde beliren Buderus kombi arıza kodları kapsamında soruna daha hızlı çözüm üretmeyi başarırlar. Aynı şekilde Buderus klima arıza kodları da tamamen klima modellerine özeldir.

BuderusLogamax Arıza Kodları

Markaya ait alt marka ürünlerden biri olan Buderuslogamax arıza kodları da bu markaya aittir. Logamax arıza kodları standart olarak H3 başlığı altında yer alıyor. Buradaki arızalar genellikle içten gelen arızalardır. Panel tutulduğu zaman arızanın ne olduğu panel göstergesinde ortaya çıkan harf ve rakam üzerinden anlaşılır. Böylece derhal arıza kodu kılavuzuna bakılarak sorunun ne olduğu anlaşılır ve teknik bir şekilde çözüme kavuşturulur. Logamax ürünlerine sahipseniz ve bu tür arızalar yaşıyorsanız, vakit kaybetmeden ve ekonomik açıdan zorlanmadan servisle iletişime geçebilirsiniz. Hem klimalarda hem kombilerde hem de diğer tüm elektronik ürünlerde arızalar bu teknikle tespit edilir ve müşteriler mağdur edilmeden ve bekletilmeden sorun çözülür.

BuderusDuoCLEAN Arıza Kodları

BuderusDuoCLEAN arıza kodları da diğer tüm kodlar gibi kendi içerisinde özeldir. Özel bir harf ve rakamdan oluşan bu kodlar sayesinde sorunlar daha hızlı şekilde anlaşılıyor ve sorun çözülüyor. Kombilerde ateşleme sorunu, klimalarda hava üflememe sorunu, kumandasında işlememe sorunu gibi birçok arıza çeşidi meydana gelebilir. Arızaların meydana gelmesinde etkili birçok sebep de yerini alır. Ancak endişe etmeye gerek kalmadan DuoCLEAN arıza kodları kılavuzuna bakılır, sorunun ne olduğu anlaşılır ve ardından servisle iletişime geçilebilir. İster bilgi alarak ister açık adrese servis çağırılarak sorun ortadan kaldırılır. Üstelik hem zamandan hem de ekonomiden daha verimli bir şekilde tasarruf da elde edilir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!