Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sevdim Seni Bir Kere dizi bitti mi! Neden Yayınlanmadı?

Sevdim Seni Bir Kere dizi bitti mi! Neden Yayınlanmadı?
Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ”Sevdim Seni Bir Kere dizisi neden yayınlanmıyor ve dizi final mi yaptı?” tartışmaları başladı. İşte Sevdim Seni Bir Kere dizisinin akıbeti.

Star TV’nin gündüz kuşağı dizileri arasında yer alan Sevdim Seni Bir Kere dizisi 154. bölümü YouTube’dan paylaşılmıştır. Video sonunda final yazısını gören milyonlarca kişi de fenomen dizi için ‘’Sevdim Seni Bir Kere neden final yaptı, yayınlanmayacak mı?’’ sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar.

Focus Film yapımcılığında hazırlanan ve oyunculuğunu Yağmur Öztürk Rızacan Durmuş Cenay Türksever Berk Bakioğlu, Şifanur Gül, Gonca Yakut ve Volkan Murat Benli gibi isimlerin üstlendiği dizi hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanmaktaydı.

Sevdim Seni Bir Kere neden final yaptı!

Sevdim Seni Bir Kere dizi seti coronavirüs sebebiyle ara verdi. Dizide final yazmasının sebebiyse son bölüm olduğundan kaynaklanmaktadır. Salgın sona erince çekimler başlayacak ve kaldığı yerden devam edecek.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sevdim Seni Bir Kere’nin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Dizinin 13 Nisan Pazartesi günü yayınlanması bekleniyordu. Kanaldan yapılan açıklamada dizinin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı bildirildi.

Sevdim Seni Bir Kere dizisi 14-15-16-17 Nisan tarihlerinde neden yok?

Dizinin yapımcıları bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağını açıkladı. Dizinin bu hafta ekranlarda olmama sebebi ise son günlerde ülkemizde olan korona virüs olarak gösterildi. Bilindiği gibi birçok dizinin çekimlerine korona virüs nedeniyle ara verilmişti

İzleyiciler dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Sevdim Seni Bir Kere dizisi yeni bölümleri ne zaman?

Star TV’nin günlük dizilerinden biri olan Sevdim Seni Bir Kere dizisinin çekimlerine korona virüs nedeniyle ara verildi. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili net bir tarih verilmedi. Ancak dizinin virüsün etkisi geçmesiyle yayın hayatına devam etmesi bekleniyor.

Sevdim Seni Bir Kere dizisi 2020-2021 sezonunda devam edecek mi?

Dizinin son olarak 154. Bölümü 10 Nisan tarihinde yayınlanmış ve o günden sonra çekimlere ara verilmişti. Dizinin yeni bölümlerinin önümüzdeki sezon çekilmesi bekleniyor. Yani dizi 2020-2021 sezonunda devam edecek.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 7
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 8
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 4
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!