3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Tavas'a Muhteşem Eserler

Tavas'a Muhteşem Eserler
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Tavas ilçesine kazandırdığı Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği görkemli bir törenle açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Tavas ilçesinde tamamladığı Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği açılış töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftar programında yapıldı. Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi önünde düzenlenen iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın büyük gayretleriyle Tavas’ın bir başka güzel olduğunu söyledi. Başkan Akyol, “Tavas bugün Sayın Bakanımızın teşrifleriyle, havasıyla, temasıyla, hizmetleriyle, spor kompleksiyle, kent ormanıyla, siz güzel insanları ve bu güzel iftarıyla çok daha güzel” diye konuştu.

"DEVASA SPOR KOMPLEKSİ TAVASIMIZA YAKIŞTI"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Tavas’a kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi, Tavas Mesireliği ve daha birçok hizmet kazandırdıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Allah'ıma hamdolsun, hayal ettik. Tavasımızın böyle bir kapalı yüzme havuzu olsun. Spor tesisleri olsun, halı sahasıyla, tenis kortlarıyla, badminton sahasıyla, basketbol sahasıyla, artık Tavas’ta spor yapmayla ilgili tesis eksikliği olmasın istedik. Burası devasa spor kompleksi haline geldi. Tavasımıza yakıştı. Söz verdik, sözümüzü yerine getirdik. Ayrı bir güzellik Tavasımızın mesireliği, kent ormanını düzenledik. Orası da inşallah sizlerin dinlenme yeri olacak. Orada nefes alacağız” dedi.

“HİZMET ÜRETTİK, LAF ÜRETMEDİK”

Tavas’ın kendisi için çok özel olduğunu vurgulayan Başkan Zolan “Tavas bizim için başka. Ecdadımızın olduğu yer. Köklerimizin olduğu yer. Tavas bizim doğduğumuz yer” dedi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Allah'ım Tavasımızın güzelliğini artırsın. Hep daha ileriye götürsün. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tavasımız bu tesislerle daha güzel daha mutlu olsun. Bunun ötesinde birçok tesislerimiz daha var. Arıtma tesisi bitmek üzere, altyapısıyla, üst yapısıyla, katı atık bertaraf tesisiyle; Büyükşehir olduktan sonra her köy ve her mahallemizde dokunmadık yer bırakmadık. Hizmet ürettik, laf üretmedik."

BAKAN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR

Desteklerinden ötürü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür eden Başkan Zolan, “Tavas’ın evladı her daim bizi her zaman cesaretlendirdi, destek oldu, sahip çıktı. Tavasımıza, Denizlimize sahip çıktı. Ben de kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliklerin üzerine güzellik koymaya devam edeceğiz. Denizlimizi dünya kenti yapma yolunda gayretlerimiz sürecek. Vakit Tavas vakti, vakit Denizli vakti, vakit Türkiye vakti. Durmak yok yola devam, hep beraber koşmaya devam diyorum” dedi.

“ALDIĞIMIZ HER NEFESTE HİZMET EDİYORUZ”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, muhteşem eserler için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve tüm çalışanlara teşekkür etti. Bakan Zeybekci, “Millete hizmet etmek, bu aziz millete hizmetkar olmak Cenabı Allah’ın bir lütfudur. Bu millete hizmet etmek, hakka hizmet etmektir. 15 yıldan beri her dakikası, saniyesi, aldığımız her nefeste Denizlimize, Tavasımıza hizmet ediyoruz. Denizli’deki, Tavas’taki taş üstüne taşları ne olur şöyle bir bakın. Bunların ekseriyeti bu dönemde bu kardeşleriniz zamanında yapıldı. Altyapısı, üst yapısı, duble yolları, hastaneleri, üniversiteleri, parkları, spor alanları, her şeyiyle yetmedi doğalgazı daha ne olsun” diye konuştu.

“DENİZLİ’YE NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİ YAPTIK”

2004’ten bugüne Tavas’a ne söz verildiyse yapıldığına dikkat çeken Bakan Zeybekci, “Denizli’ye ne söz verdiysek hepsini yaptık. Allah'ın izniyle yapmaya devam edeceğiz. Bir söz verdik, 3 yaptık. Üç söz verdik 13 yaptık. Denizli hak ettiğini alacak dedik, aldı. Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak dedik, oldu. Denizli’nin merkezinde ne varsa en uzak yerdeki köyümüze kadar olacak dedik, oldu. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi hizmet destanı yazılıyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Tavas Mesireliği dualarla açıldı. Bakan Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler açılışı yapılan tesisleri inceledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!