3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Tesettür Giyimde Favori Parçalar

Tesettür Giyimde Favori Parçalar

Tesettürlü kadınların istedikleri tarza sahip olabilmeleri için birçok farklı işletme, birçok farklı çeşit ürünü üretmektedir. Bu ürünler arasında kendinize en uygun parçaları seçerek, hem şık olabilir hem de sıradanlıktan uzak olabilirsiniz. Tesettürlü kadınların giydikleri en rahat kıyafet kesinlikle feracelerdir. Ferace binlerce modeli sayesinde her kadına rahatça hitap eden ferace modelleri sayesinde en hızlı şekilde hazırlanıp aynı zamanda şık olabilirsiniz.

Feracelerin tesettür giyim de çok fazla tercih edilmesinin en temek nedeni tek parça, uzun, bol ve geniş olmasıdır. Tesettür kurallarına en çok uyan feraceler her mevsime uygun olarak da üretildiği için rahatça kobinlenebilmektedir. Feraceleri tek başına kullanabileceğiniz gibi kombinlerinizin üzerine kap ya da mont olarak da kullanabilirsiniz. Yaz aylarında ise ince kumaşlarla üretilen feraceler iç göstermediği için özellikle de çok sıcak zamanlarda direkt olarak üzerinize giyip evden çıkabilirsiniz. Yalnızca uygun bir şal ya da eşarp yanında güzel bir ayakkabı ile tamamladıktan sonra hem tesettür giyimin en rahat hem de en şık kombinini elde edebilirsiniz. Modamerv’de yer alan feraceler birbirinden güzel, şık ve çeşitlidir. Ferace kategorisine baktığınız zaman her yaşa uygun çeşit çeşit model bulmanız mümkündür. Aynı zamanda ferace modellerinde beden kısıtlaması da olmadığı için boy ya da kilo fark etmeksizin her bedene uygun model bulmanız mümkündür.

Tesettür Giyimde Olmazsa Olmazlar Ceketler

Ceketler her gittiğiniz yere yaptığınız kombinlere uyum sağlarken aynı zamanda oldukça fazla şıklık katacak parçalardır. Birçok farklı modele sahip olan ceketleri etek, pantolon ya da tesettür elbise ile rahatça kombinleyip istediğiniz her yere gidebilirsiniz. Ceketleri hem spor kombinlerinizde hem de daha çok toplantı, oku, resmi yerlere giderken de kullanabilirsiniz. Yaptığınız kombinlere kolayca ayak uydurabileceği için ceketleri dilediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. Pantolonlarla tercih etmeniz için uzun ve geniş olarak tasarlanan ceketlerin yanı sıra etekler ya da elbiselerle giyebileceğiniz kısa boy ceketler de bulunmaktadır. Kombininize göre seçeceğiniz ceketler seçiminize göre tamamlayıcı parçalar olabileceği gibi eğer çok şık bir ceket seçerseniz bu ceket tesettür kombininizin star parçası da olabilir.

Kot Ceket Kombinleri

Ceketleri yalnızca klasik parçalar olarak değil günlük giyebileceğiniz şekilde de değerlendirebilirsiniz. Kot ceketler günlük rahatça giyebileceğiniz ve aynı zamanda oldukça şık parçalardır. Özellikle jean ve kot pantolonlarla kusursuz bir bütün sağlayan kot ceketler bahar ve yaz aylarında kurtarıcı parçalarınızdan birisi olacaktır. Yazın t shirt, pantolon gibi basit kombinlerinizin üzerine tercih ettiğinizde bile farklı bir hava yaratacaktır. Kot ceketlerinde birden fazla modeli, boyutu ve rengi bulunmaktadır. Bunlardan kendinize en uygun olanı seçtikten sonra sıradanlıktan uzak, kendi tarzınızı yansıtabileceksiniz. Kot ceketleri özellikle yaz aylarında giyilen tesettür elbise ile kombinlemeniz halinde oldukça spor, mevsime uygun ve şık olabilirsiniz.

Kot ceketler genellikle pantolonlar ile tercih edilen renk renk kot ceketleri dilerseniz uygun etekler ile kombinleyebilirsiniz. Fakat etek ile yapılan ceket kombinlerinde altına seçilen ayakkabı oldukça önemlidir. Giyindiğiniz ayakkabının modeli ve tabanı eteği kaldırmadığı zaman kısa boylu gözükmenize sebep olmaktadır. Kısa boylu kadınlar uzun etek giymek istedikleri zaman genellikle topuklu ayakkabı tercih ederlerse daha uzun boylu gözükmenizi ve hatta daha zayıf gözükmenizi sağlayacaktır. Ayrıca ayakkabı sayesinde ceketleriniz ayakkabılarınıza uyum sağlayacak ve daha şık bir görüntü oluşturacaktır. Kombinlerinizi şallar, eşarplar ve aksesuarlarla tamamladıktan sonra kendinizi içerisinde en rahat ettiğiniz hem de sizi en çok yansıtan kombini yapabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!