Denizli
17 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Touch VPN Özellikleri İnceleme ve indirme

Touch VPN Özellikleri İnceleme ve indirme

2021  TOUCH VPN NEDİR?

Touch VPN, kullanıcılarının internet üzerinde gezinirken görünmez olmalarını sağlamaktadır. Kullanıcıları tamamen anonim hale getiren ve yer adreslerini gizli tutan uygulama ile kullanıcılar, takip edilemez olmaktadır. Ayrıca kullanıcılarının, erişimi kısıtlı olan ya da sansürlenen sitelere her lokasyondan güvenle sınırsız bir şekilde erişmelerine olanak sağlamaktadır.

Touch VPN ile internet sitelerinde ki sansürler ve kısıtlamalar tek tuşla kolaylıkla kaldırılabilmektedir.

Touch VPN hizmetleri, telefon ve masaüstünde kullanılabilmektedir. Uygulama cihazlara indirildikten sonra kullanıcılar güvenli bir şekilde internete bağlanabilmektedir.

TOUCH VPN ÖZELLİKLERİ

Touch VPN tamamen ücretsiz bir programdır. Uygulamadan yararlanmak için kredi kartı, banka bilgisine ihtiyaç duyulmamaktadır. Hız, bant veya oturum genişliği sınırlaması yoktur ve sınırsızdır. Kullanımı birçok VPN kullanımına kıyasla çok daha kolaydır. Çok güçlü SSL şifreleme özelliği ile kullanıcılarına anonim bir şekilde  internette dolaşma özgürlüğü tanımaktadır ve oldukça güvenlidir.  Kullanıcılarına, sınırsız çevrimiçi internet sörfü deneyimi yaşatmaktadırb

Kullanıcılara herhangi bir lokasyonda herhangi bir web sitesine erişme olanağı tanımaktadır. Tüm ülkelerde, konulan kısıtlamaları kolaylıkla engellemektedir.

Program kullanıcıları Hack`lere karşı korumaktadır. Kullanıcı şifreleri, adları, adresleri ve diğer tüm kişisel bilgileri için güvenlik sağlmaktadır.

Touch VPN tek bir düğme içermektedir.  Kullanıcılar tek tıkla web proxy’sinden daha hızlı bir şekilde birçok anonim sunucuya bağlanabilirler.  Touch VPN, tamamen  ücretsiz ve sınırsız olması ile kullanıcılarının beğenisini kazanmış bir programdır. Üstelik mobil ve masaüstü cihazlarda kullanılabiliyor olması büyük bir artıdır.

Touch VPN Nasıl Kullanılır?

Touch Vpn programı, bir Google eklentisidir. Programın google eklentisi olması sebebiyle masaüstü kullanımlarda, güncel olarak belirtilen linklerden indirilmelidir. Daha sonra Eklentiyi Kur seçeneğine tıklanmalıdır. Google Chrome eklentiler bölümünde programın simgesi çıktıktan sonra simgeye tıklayarak Connect tuşuna basılmalıdır.  Bu aşamadan sonra uygulama rahatlıkla kullanılabilir ve kullanıcılar diledikleri gibi tüm sitelere girebilirler. Uygulama Firefox eklentilerine de yüklenebilmektedir. Kurulumu oldukça basit ve güvenlidir. Kullanıcılar hiçbir klavuza gerek duymadan kolaylıkla uygulamayı kullanabilmektedir.

Android cihazlar için, uygulama mağazasından tamamen ücretsiz indirilebilen program, mobil cihazlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Touch vpn -https://fixjoy.com/9-touch-vpn.html

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!