Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

TRAGGER Araçları ve Özellikleri Nelerdir?

TRAGGER Araçları ve Özellikleri Nelerdir?

TRAGGER, sürdürülebilir bir dünya için elektrikli araç uygulamalarını yaşama geçirmiştir. İnsan ve çevre odaklı hareket eden tragger.com.tr sitesinde yer alan araçlar, gerekli tüm süreçleri profesyonel bir şekilde yönetir. %100 elektrikli araçlarını kullanıcı deneyimlerine uygun tasarlar. Pro Serisi ve Transfer Serisi olmak üzere iki farklı araç çözümü ile fosil yakıtlı araçların daha az kullanılmasına destek verir.

%100 elektrikli hizmet araçları üreten TRAGGER, araçların özellikleri ile kullanıcıların beklentilerine uygun çözümler üretir.

TRAGGER Sürdürülebilir Araç Özellikleri

Kendi üretim tesislerinde %100 elektrikli araçlar üreten TRAGGER, teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak tasarımlar yapar. Rekabette farklılık yaratmak için yerli teknolojinin tüm gücünü kullanır. Sürdürülebilir, %100 elektrikli www.tragger.com.tr web sitesinde yer alan araçların özellikleri şu şekildedir:

PRO Serisi

TRAGGER PRO Serisi atık toplama ve tıbbi atık taşıma süreçlerinden kullanılmak üzere iki ayrı araç seçeneği sunar.

LC-S700; yüksek performansa ve yüksek manevra kabiliyetine sahip olan %100 elektrikli araçlar, düşük şasi özelliği ile daha geniş bir yükleme alanı sunar. Araçlar ergonomik ve ferah kabini ile konforlu bir kullanım sunar. Kaliteli güç aktarma sistemi ve hıza duyarlı elektrik destekli direksiyon sistemi ile güvenli bir kullanım sunar.

QD-S700; hızlıca ve kolay değiştirilebilen akü avantajı ile hizmetlerin yarım kalmasına engel olan %100 elektrikli araçlar, düşük işletme maliyetine sahiptir. Kompakt boyutu ve özellik ekleme seçeneği ile segmentinin en iyi seçeneklerindendir.

Transfer Serisi

TRAGGER Transfer Serisi iki ayrı araç seçeneği ile kullanıcısına yeni nesil sürdürülebilir ve segmentlerinin en iyi yeni nesil araçlarını sunar.

T-CAR 4; Transfer Serisi, doğayı koruyan %100 elektrikli transfer araçlarıdır. Alüminyum şasisi çok sağlam ve hafif olan araçlar, performansı ile iş yükünüzü hafifletir. Tasarım ödüllü araçlar, tek şarj ile 100 km yol kat etme özelliğine sahiptir.

T-CAR M2; Tasarım ödüllü araçlar, %100 elektrikli sürdürülebilir yeni nesil araçlardır. Düşük emisyonlu araçlar hem çevre dostu hem de ekonomiktir. Alüminyum şasisi ve alüminyum üst yapısı ile hafif ve dayanıklı araçlardır.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!