3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Turgut Devecioğlu’na Tam Destek!

Turgut Devecioğlu’na Tam Destek!
Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Gürlek ve Dereçiftlik mahallelerinde hemşehrileri ile buluştu. Hizmetlerini ve projelerini anlatan Devecioğlu, gittiği her yerde ilgiyle karşılandı. Her iki mahallede de Devecioğlu’na büyük destek vardı.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, ilk olarak Gürlek Mahallesi’ne gitti. Burada vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Devecioğlu, mahalle kahvehanesinde Gürlek sakinlerine hizmetlerini ve projelerini anlattı. Toplantıya, kadınların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.

“GÜRLEK’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK!”

Gürlek’e güzel hizmetler yaptıklarını, mahallenin çehresinin değiştiğini belirten AK Partili Turgut Devecioğlu, “Eski Ankara Yolu olarak bildiğimiz caddeyi tamamen yenilenerek, sıcak asfalt ile kapladık. Mahalle içerisinde bulunan sokaklar düzenlenerek, parke taşı döşendi. Gürlek’e bir kapalı pazaryeri kazandırdık, esnaflarımızın ve halkımızın kullanımına sunduk. Gürlek Mahallesinde yer alan Belediye Hizmet alanı içerisine, özellikle geleneksel Afyon Ekmeği ve benzeri ürünlerin pişirilebileceği bir halka açık fırın yaparak kullanıma açtık. Mahalle mezarlığı yoluna parke taşı döşenerek, siz kıymetli hemşehrilerimizi toz ve çamurdan kurtardık” dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK!

Yeni dönemde de Gürlek’in hizmet almaya devam edeceğini belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “Öncelikle doğalgaza kavuşacağınızı sizlere müjdelemek istiyorum. Gürlek mahallemizde doğalgaz yatırımları için lisans işlemleri tamamlamış ve gerekli fizibilite çalışmaları sonuçlanmıştır. Bunun yanı sıra ilçemizin tüm mahalleleri gibi Gürlek’e de yeni parklar yapılacak. Çocuk parklarının içerisinde çocuklarımız için oyun alanları yer alırken, ailelerimiz için de spor ve dinlenme alanları olacak” diye konuştu.

Başkan Devecioğlu, toplantının ardından Gürlek Kapalı Pazaryerinde esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

DEREÇİFTLİK BAŞKANI BAĞRINA BASTI

Turgut Devecioğlu, Dereçiftlik Mahallesi’ni de ziyaret etti. Burada mahalle halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Devecioğlu, mahalle meydanında bir konuşma yaptı. Dereçiftlik’e yapılan hizmetleri anlatan Devecioğlu, “Ardıçlı Türbe yolu ile türbenin çevre düzenlemesi yapılarak parke taşı döşendi. Eğitime destek çalışmaları kapsamında Dereçiftlik İlkokulu’nun kalorifer ve ısıtma tertibatını yaptık. Mahalle merkezinde bulunan tüm yollar yeniden düzenlenerek, parke taşı ile döşenmeye devam ediyor. Aynı zamanda Dereçiftlik Camii çevre düzenlemesi çalışmalarımız da sürüyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

DEREÇİFTLİK’E CEMEVİ YAPILACAK

Yeni dönemdeki projelerini de anlatan Devecioğlu, Dereçiftlik’e tam teşekküllü bir Cemevi yapılacağını söyledi. Devecioğlu, “Yeni dönemde hizmetinize sunacağımız Cemevi bünyesinde ibadethanenin yanı sıra mutfak, yemekhane ve gasilhane de olacak. Bunun yanı sıra mahallemize çok amaçlı bir sosyal tesis de kazandıracağız. Burada düğün, mevlit gibi etkinliklerinizi ücretsiz olarak yapabileceksiniz. Aynı zamanda bu tesiste müstahsil kardeşlerimiz de belirlenen günlerde satış yapabilecekler. Mahallemizin gençlerine ve çocuklarına da bir müjde daha vermek istiyorum. En kısa sürede yapacağımız bir halı sahayı da hizmetinize sunacağız” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!