Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Varmi.com.tr

Varmi.com.tr

Günlük hayatta gerekli olabilecek bazı işlerin yapılması için destek almak gerekebilir. Bunun için bu işleri yapacak kişilere ulaşmak her zaman kolay değildir. Var mı uygulaması ile hizmet almak isteyen kişilerle kendisine en yakın adreslerde bulunan ve istenen hizmeti sunabilecek kişiler bir araya getiriliyor. Site için lütfen tıklayınız.

Hızlı ve güvenli şekilde gereken hizmete ulaşabilen kişiler daha az masrafla kaliteli hizmet alabiliyor. Diğer tarafta bulunan kişiler ise hem insanlara yardım edebilmenin psikolojik doyumunu yakalıyor hem de para kazanma imkanına ulaşıyor.

Hangi Hizmetler Alınabilir?

Masaj, araba yıkama, ev temizliği, kişisel bakım işleri, yaşlı ve çocukların bakımı, bahçe düzenlemesi ve temizliği, ütü, dikiş, yol yardımı, çilingirlik işleri, iş takibi, getir-götür, evcil hayvan bakımı, ev yemeği ve pasta, börek yapımı, tadilat ve tamirat işleri varmı uygulamasına konu olabilecek işlerdir.

Bu başlıklara benzer iş ve hizmetlerin yapılması da mümkündür. Aslında varmı uygulamasıyla alınabilecek hizmetlerde bir sınır yok gibidir. Yasal olan her türlü hizmet için uygulamadan yardım alınabilir. İşlerin detayları iki taraf arasında da görüşülebilir.

Mobil Uygulama Kolaylığı

Firmanın mobil uygulaması hazırlanmıştır. Akıllı cihaz ve telefonlara yüklenecek bu uygulama kullanılarak hangi alanlarda hizmet verilebileceği, adres ve telefon bilgileri kaydedilir. Ne kadar uzaklıktaki işlerin alınabileceği bilgisi de verilir. Varsa uzmanlık belgeleri, sertifikalar da sisteme eklenebilir.

Belirtilen yakınlıktaki adreslerden seçilen alanlarda bir hizmet talebi olduğunda iki taraf kolayca bir araya getirilir. Mobil uygulama ile kısa sürede yapılabilen aramalar lokasyon kolaylığı nedeniyle yine kısa sürede cevap bulacak ve hizmet başlatılacaktır.

Varmı Uygulamasının Sağladığı Avantajlar

Varmı uygulaması ile hizmet verenler kolay ulaşabilecekleri bölgelerde yeteneklerine uygun işler bulabilir. Hizmet almak isteyen müşterilerle direkt temasa geçilip anlaşma sağlanabilir. Küçük bir komisyon dışında ücrette bir kesinti olmayacağından alınan ücretin tamamına yakını cepte kalır.

Hizmet alan kişiler ise hızlı ve masrafsız şekilde hizmet vericilere ulaşabilir. Uygulamada aynı işi yapabilecek kişileri tek tıkla görüp karşılaştırabilir, mesaj atarak anlaşmayı yönlendirebilir. Firmanın memnuniyet garantisi vermesi sayesinde ihtiyaç tamamen giderilene kadar yardım istemeye devam edebilir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!