Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yeni Başkan Akışık’tan  İstifalar Hakkında Açıklama

Yeni Başkan Akışık’tan  İstifalar Hakkında Açıklama
İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına seçilen  Raziye Akışık için parti binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni başkan Akışık, son zamanlarda Denizli’de istifalar hakkında açıklamada bulundu.

İYİ Parti 2. Olağan İl Kongresinde seçimi kazanarak Hasan Akgün’den koltuğu devir alan Raziye Akışık için bugün parti binasında devir telsim yapıldı. Önceki başkan Akgün hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AKGÜN 'YANINDAYIZ' DEDİ, TESBİH GÖNDERMESİ YAPTI

Devir teslim töreninde söz alan Akgün, Akışık'ın yanında olduğunu belirterek kongrede Milletvekili Yasin Öztürk'ün tesbih koparması hakkında göndermede bulundu.Hasan Akgün;Bugüne kadar taşımış olduğumuz bayrağı size devrettik. Daha iyiye götürmek için elinizdene geleni yapacağımıza şüphemiz yok. Bizler de her konuda yanınızdayız. Bizim derdimiz tesbih koparmak değil. O ipi biraz daha sağlamlaştırabilmektir. İnşallah zincirin en zayıf halkasını  gördüğümüz kopup dağılmaması için Hasan Akgün ve arkadaşları üzerlerine  düşen görevi yapacaktır."dedi.

 

AKIŞIK'TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Akgün'ün ardından söz alan Başkan Raziye Akışık;"Biz baştan beri birlik beraberliği vurguladık. Tüm ilçe kongrelerinde bizzat bunu vurguladım. Zaten Hasan Başkanımız ile birlikte yol aldık, çalıştık. Bundan sonrada çalışacağız. Biz bir aileyiz, aynı mahallenin çocuklarıyız." mesajını verdi.

 

"ARKADAŞLARIMIZI KIRMADAN TEKRAR DAVET EDECEĞİZ"

Akışık, Dedahaber muhabirinin sorusu üzeriner il kongresinin ardından Pamukkale, Çivril ve Baklan'da gerçekleşen yönetim istifalarınını değerlendirdi. Akışık;" İstifalar olacak. Her zaman bunlar beklenen şeylerdir. Biz o arkadaşlarımızı da içimize dahil edeceğiz. Hiç kimseye bir gönül kırgınlığımız yok. Baştan beri 'Biz davanın insanlarıyız' dedik. 'Her zaman teşkilatın yanındayız' dedik. O arkadaşlarımızı da  tekrar kırmadan yanımıza davet edeceğiz. Bizim kapımız her şekilde açık. Yasin Öztürk istifa gerekçesi gösterilmemeli. Sonuçta il başkanı ben seçildim. Kongrenin akabinde böyle birşey olması elbette üzücü bir durum. Biz art niyet düşünmüyoruz. Vardır bunda da bir hayır diyoruz.

Ben istifaların vekille alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vekille alakalı  ise onun adına da cevap veremem. Biz köprü olacağız."ifadelerini kullandı.

 

İSTİFA EDEN PARTİLİYE, AKIŞIK'TAN CEVAP

Akışık'ın açıklamasının ardından Pamukkale ilçe yönetiminde

istifasını sunan partililerden biri söz alarak; "İstifa eden  arkadaşlardan biri benim. Biz yeni bir başkan, yönetim kurulu seçilmiş  ve onların daha iyi çalışması daha iyi bir ekip kurması adına bunu  yaptık." ifadelerini kullandı. İl Başkanı Akışık ise partilisine hitaben;" Yanlış düşünmüşsünüz, Biz istifadan öncede birlikteydik. Şimdi  de birlikteyiz. Keşke istifa etmeseydiniz. Çünkü sen ben diye birşey  yok biz varız."şeklinde konuştu.

kaynak dedahaber

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!