Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Yeşil Cephe Denizlispor Yönetimini Protesto Etti

Yeşil Cephe Denizlispor Yönetimini Protesto Etti
Denizlispor taraftar grubu Yeşil Cephe açıklanan Denizlispor Başakşehir maçının bilet fiyatlarının ardından basın açıklaması yaparak protesto etti. Yönetimi suçlayan grup Denizlispor Yönetimi, Denizlispor’un tekrar ceza almasını neden olacağını iddia etti.

Yeşil Cephe Grubu maratona biçilen 100 liralık bilet fiyatının ardından maça gitmeme kararı almıştı. Sosyal medya adresinden tepkilerini getiren Yeşil Cephe grubu bugün Kuşpınar çocuk parkında, bilet fiyatlarını protesto etmek için basın açıklaması yaptı. Yoğun tezahüratlar eşliğinde yapılan basın açıklamasında, “Hafta başından itibaren Yönetim Kurulumuzun aldığı kararlar öncelikle grubumuzu sonrasında tüm Denizli halkını derinden etkilemiştir. 2013’ten itibaren giriş yaptığımız maraton tribünümüz fahiş bilet fiyatları çekilerek grubumuz susturulmaya çalışılmış bu politikadan sadece grubumuz değil, yıllarda maraton tribününe giriş yapan yapmış fedakar Denizlispor taraftarı da etkilenmiştir. Son aldığımız bilgiye göre Denizlispor yönetimindeki kişiler, Denizlispor Başkanın işyerinde çalışan kişiler ücretsiz bilet verildiği tespit edilmiş. Maçlara gelmeme durumunda işten çıkarılacakları söylenip zorla maça gelmemeleri istenmiştir. Hafta boyunca isyan etmiş olmamızın sebebi; söz verildiği halde tamamlanmayan maraton tribününe çekilmiş olan 100 liralık bilet fiyatıdır.

Bu bilet politikası bu şekilde açıklanınca grup olarak kapalı ve üst tribüne giriş yapmak için karar aldık. Biletler satışa çıktıktan sonra yaklaşık 250 kadar bilet aldık ancak biletleri bizim aldığımızı duyan Denizlispor yönetim kurulu bilet satışını durdurarak giriş yapacağımız B Üst tribününe usulsüz bir şekilde kendi adamlarına bilet yükleyerek olabilecek kötü olayların önünü açmıştır. Grup olarak kesinlikle tehditlere, tahriklere kapılmayacağımızı medeni bir şekilde en doğal hakkımız olan protesto kararımızı uygulanacağımızın bilinmesini isteriz.

 Bugün itibariyle sabah saatlerinde almış olduğumuz haberlere göre; Denizlispor Yönetim Kurulu bizleri susturmak için stadın 4 bir yanına davullar ve mikrofonlar yerleştirmiştir. Bunun yasak olduğunu ve kulübün yüklü miktarda ceza yiyeceklerini dikkate almamaktadır. İcel İdmanyurdu maçında içeriye usulsüz olarak 35 – 40 kişi kadar seyirci alarak kulübümüze 100 bin liralık ceza aldıran işbilmez yönetim kurulu aynı uygulamanın bir benzerini bu maçta da sergileyerek tekrar ceza almasına sebebiyet verecektir. Tüm Denizlispor taraftarından ricamız. Bizim nezrimizde bugün oynanacak karşılaşmada iyi günde kötü günde takımını yalnız bırakmayan Yeşil Cepheye omuz vermeleridir. Denizli halkı neyin nasıl olduğunu gayet iyi biliyor. Her zaman olduğu gibi kıravatlılar gidecek atkılılar kalacaktır” dedi.

Grup Yönetim İstifa diyerek protestosunu bir süre devam  ettirdikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!