3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

YÖK Başkanı: ‘PAÜ heyecan verici bir üniversite’

YÖK Başkanı: ‘PAÜ heyecan verici bir üniversite’
Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 30 Yıl 30 Tema Etkinliklerine katılan Yükseköğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, PAÜ’ye övgüler yağdırdı. Pamukkale Üniversitesi’nin heyecan verici bir üniversite olduğuna dikkat çeken Özcar, “Bir yükseköğretim kurumu olan üniversite için eğitim hayatında otuz yıl az değil çok da değil! Bu açıdan daha nice 30 yıl diliyorum” dedi.

Kuruluşunun 30. yılı münasebeti ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen ‘30 Yıl 30 Tema Etkinlikleri’nin ikinci gününde Yükseköğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a makam ziyareti gerçekleştirmesinin ardından PAÜ Senato Üyeleri ile bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı makamında ağırlayarak üniversitenin genel durumu hakkında istişarelerde bulundu. Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. Bilal Söğüt, Prof. Dr. Selçuk Yüksel de bulundu. Ziyaretin sonunda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ziyaret defterini imzaladı. Makam ziyaretinin ardından heyet, Pamukkale Üniversitesi Senato Toplantısını gerçekleştirmek üzere Pamukkale Üniversitesi Senato Salonu’na teşrif etti. Toplantıda, tüm senato üyeleri ile tek tek tanışıp görüşen YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile kurumları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Heyet, ana salona geçerek burada düzenlenen PAÜ öğrencileri ile buluşma programına katıldı.

REKTÖR KUTLUHAN: “YÖK BAŞKANIMIZLA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ARAYA GETİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ”

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan programda yaptığı konuşmada, “Bir hayalimiz vardı. Geçtiğimiz yıl, bu sene eğitim öğretim yılının açılmasının akabinde Pamukkale Üniversitesi’nin kurulmasının 30. yılı sebebiyle ‘30 Yıl 30 Tema Etkinlikleri’ yapalım. Bu etkinlikler çerçevesinde YÖK Başkanımızla öğrencilerimizi bir araya getirelim. Üniversitemizin 30. yıl etkinlikleri çerçevesinde YÖK Başkanımızla öğrencilerimizi bir araya getirmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

PAÜ HEYECAN VERİCİ BİR ÜNİVERSİTE

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar programda gerçekleştirdiği konuşmasında, “Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan başta olmak üzere PAÜ Yönetimi ve PAÜ Senatosunu ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. Pamukkale Üniversitesi’nin 30. yılını kutluyorum. Hakikaten Pamukkale Üniversitesi heyecan verici bir üniversite. Bir yükseköğretim kurumu olan üniversite için eğitim hayatında otuz yıl az değil çok da değil! Bu açıdan daha nice 30 yıl diliyorum. Pamukkale Üniversitesi, Türkiye’nin çok güzel şehirlerinden birinde kurulmuştur” ifadelerini kullandı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar programın son kısmında ise sağlık çalışanlarının özlük hakları, Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS), mezunlar için devlet kontenjanları ve atamalar, YÖK burs ve staj imkânları gibi konularda öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!