Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Denizli'de 1 Liraya domates sattı

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Denizli'de 1 Liraya domates sattı
Denizli'ye gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Bayramyeri meydanında ilginç bir eyleme imza attı. Zafer Partisi lideri önce vatandaşlara domatesin kilosu kaç para oldu sorusunu yöneltti. Vatandaşlardan “Çok pahalı alamıyoruz” cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bayramyerinde vatandaşlarla buluşarak onların sorularını yanıtladı. Özellikle gençlerden yoğun ilgi gören Ümit Özdağ sonrasında Zafer Partisi’nin standının başına geçerek ilginç bir eyleme imza attı. 

Standın başından vatandaşlara seslenen Zafer Partisi lideri önce vatandaşlara domatesin kilosu kaç para oldu sorusunu yöneltti. Vatandaşlardan “Çok pahalı alamıyoruz” cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı. 

13 MİLYON SIĞINMACI GİDİNCE DOMATES 1 TL OLACAK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ vatandaşlara domatesleri verirken şu şekilde seslendi:

Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL’den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verin. 13 Milyon sığınmacı bu ülkeden gittiğinde soframızdaki her şey daha ucuz olacak. Hayat daha ucuz olacak. 

SÜLEYMAN’DA BURADA

Domatesleri vatandaşı dağıtırken güvenlik şube çalışanı polis memurlarına da şaka yapan Zafer Partisi lideri, güvenlik şubenin çekim yaptığı kameraları göstererek “oooo Süleyman’da burada” diyerek güldü. Vatandaşta Özdağ’ın espirisine gülerek karşılık verdi. 

3 DAKİKADA 2 KASA DOMATES BİTTİ

Özdağ’ın 1 TL’den sattığı 2 kasa domates ise kapış kapış satıldı. 1 TL’den domates satıldığını gören vatandaşlar 3 dakika içerisinde 2 kasa domatesi tüketti.

KALEİÇİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi lideri Bayramyeri meydanında vatandaşlarla birlikte bir süre sohbet ettikten ve fotoğraf çekildikten sonra Kaleiçi çarşısına giderek esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve dertlerini dinleyen Özdağ çözüm olarak Zafer Partisi’ni işaret etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Özdağ sabah kahvaltıda buluştuğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstiklal Caddesi'ne çiçek bırakmak istediğinde önüne iki kez polis barikatı kurulduğunu söyleyen Özdağ, emekli orgeneral Çetin Doğan'a yönelik muameleyi eleştirdi.

Özdağ gazetecilerin sorularına yanıt verirken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı, sosyal medya trollerine ‘evrimin ara aşamasında kalmış' yakıştırması yaptı.

‘ANAYASA'DA ERKEN GENEL SEÇİM KAVRAMI YOK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın 2023 Haziran'ında yapılacak seçimlerde aday olmasının mümkün olmadığını belirten Özdağ, söyle konuştu:

*Anayasa'nın hükmü çok açık. Cumhurbaşkanlığı iki kez yapılır diyor. Anayasa'yı manipüle ederek tekrar cumhurbaşkanı olabilmesi için seçimlerin seçimlerin tekrarlanmasından bahsediliyor.

*Bu bir erken genel seçim değil. Anayasada erken genel seçim kavramı yok. Erdoğan'ın istediği şeyin olabilmesi için de bu seçimlerin yenilenmesinin 360 oyla gerçekleşmesi gerekiyor.

*Cumhur İttifakı’nın 360 oyu yok. Erdoğan'ın aday olabilmesi için önce Cumhur ve Millet İttifakı’nın 360'ın üzerinde bir oyla seçim tarihini belirlemeleri gerekiyor. Aksi takdirde Anayasa'ya göre Erdoğan'ın aday olması mümkün değil

‘ANAYASA'YI İHLAL EDENLER YARGILANACAK'

Muhalefetin görevinin Anayasa'yı savunmak olduğunu belirten Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, söyle konuştu:

*Millet ittifakı Erdoğan'ın üçüncü kez aday olmasını mümkün kılacak. Eğer bunu yapmazlarsa Erdoğan mağduru oynarmış. Anayasa'ya, yasalara karşı mağdur oynanmaz.

*Muhalefetin görevi Erdoğan'ın Anayasa'yı manipüle etmesine yardımcı olmak değil, anayasayı savunmaktır. Diyorlar ki, YSK Erdoğan'ın adaylık kararını alır o zaman yapacak bir şeyimiz kalmaz. Bunun Türkçesi şudur; YSK Anayasa'yı ihlal edecek. Olabilir mi? Olabilir.

*YSK, kirli referandumda da YSK anayasayı ihlal etti. Onu yapanlar yargılanacak. YSK Erdoğan'ın aday olacağı kararını alırsa zamanı geldiğinde yargılanırlar.

*CHP ve İYİ Parti'nin bunun arkasına sığınarak Erdoğan'ın adalığının önünü açması muhalefet değil çakma muhalefet olduğunun göstergesidir

‘TERÖRLE MÜCADELE SAKSILARI KALDIRARAK OLMAZ'

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı hakkında da konuşan Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü;

*Sınır güvenliğimiz sağlanmış değil. Delik deşik dolar katkısı olan Reina adlı mekânın 30 dolarlık kalaşnikof ile bir kişi tarafından silindi. Terörle mücadele İstiklal Caddesi'nden saksıları kaldırmakla yapılmaz. Terörle mücadele sınırlarda yüzde yüz güvenlik sağlayarak yapılır.

*Milyonlarca yabancının, suçlunun, mafya elemanı teröristin olduğu bir İstanbul ve Türkiye'de kamu güvenliğini sağlamak Milli Güvenliği sağlamak, teröre karşı etkili bir mücadele vermek neredeyse imkânsızdır

‘ÇETİN DOĞAN'A YAPILANI YUNAN YAPMAZ'

İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybedenler için çiçek bırakmaya gittiklerinde yaşananları da anlatan Özdağ, şöyle konuştu:

*İstiklal Caddesi'ne çiçek bırakmaya gittiğimizde bütün partiler için yol açıldı. Bizim önümüz çevik kuvvetle kesildi. Hem de iki kez barikat kuruldu. Yeter artık. Suriyelilerin önünü açıyorsunuz, Afgan’ın, Somalilinin önünü açıyorsunuz, bizim önümüzü kapatıyorsunuz.

*Size bu muameleyi bu ülkede yaptırmayacağız. Türk Devletini Türk Milletine geri vereceğiz. Bu yaptıklarınızın hesabını da soracağız.

*Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yıkılması için çalışan Selahattin Demirtaş'ın babası hasta diye özel uçakla hapisten alınıp Diyarbakı'a hastaneye götürülüyor.

*Diğer taraftan Çetin Doğan iç kanama geçiriyor. Hastaneye getirilmesi lazım. Yanında gelecek jandarma personelinin ücreti emekli orgeneralden talep ediliyor.

*Yunanlı generale yapılmaz sizin bu yaptığınız. Yunanlılar Türk generale yapmaz bu yaptığınızı. Allah’tan korkun biraz”


Bir gazetecinin Zafer Partisi'nin Twitter partisi olarak anıldığını sorması üzerine konuşan Özdağ; “Türkiye'de çok salak var. Özellikle Zafer Partisi'nin twitter partisi olduğunu söyleyen salaklara seslenmek istiyorum. Zafer Partisi'nin yükselişini durduramayınca panik içinde akıllarına gelen her türlü iftirayı atıyorlar. Bu iftiralar Türk halkında en ufak bir etki yaratmıyor. Eğer bir siyasi parti bir yıl içinde yüzde 8 bandına oturup tüm illerde örgütlenmesini tamamlamışsa ve Türkiye'de siyasete format atıyorsa, bu partiye twitter partisi diyenler evrimin ara aşamasında kalmış, zeka seviyesi düşük politik provakatörlerdir”

‘SEROK AHMET DEĞİL, KORKAK AHMET'

Gazetecilerin Davutoğlu'ndan yanıt aldınız mı sorusu üzerine “Ahmet Davutoğlu gerçekleri söylemekten korkuyor” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

*Serok Ahmet değil, korkak Ahmetsin sen. Türkiye'nin başına, Cumhuriyet tarihi boyunca en büyük belayı açtın.

*Milyonlarca sığınmacının Türkiye'ye girmesinden sen sorumlusun. Türk Halkına yalan söylüyorsun, gerçeği söylemeyerek. Senin neyi bildiğini ben biliyorum. Sen benim bildiğimden daha fazlasını biliyorsun.

*Artık konuş. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Aakşener; Ahmet Davutoğlu ile aynı masaya oturup Türkiye'ye demokrasi getireceğiniz iddiasında bulunmadan önce Davutoğlu'na sorun. Haziran-Kasım 2015'te ne oldu diye?

*Sen bu konuda açıklama yaptıktan sora Erdoğan seni niye tehdit etti? Ne oldu yüzlerce insan öldü nasıl öldü. Ankara gar patlaması nasıl oldu?

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!