Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Denizli’nin Kale ilçesinde şebeke suyundan yaptırılan hayır çeşmesinin suyu çalındı. Bölgede çobanlık yapan vatandaşlar, hayvanların sulanması için kullanılan suyun, çiftçiler tarafından çalındığını iddia etti. Çobanlar, çözüm için yetkililerden yardım istedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.07.2021 - 20:35
Güncelleme: 23.07.2021 - 20:35
Edinilen bilgiye göre, Kale ilçesi Kızılcapınar Mevkisinde yıllar önce ilçeye giden şebeke suyundan hayır çeşmesi yapıldı. Hayvanların sulanması için kullanılan çeşmeye giden suyun 1 haftadır kesik olduğu öğrenildi.
SEBEBİ SU ÇALINMASI
Bölgede çobanlık yapan hayvan sahipleri, suyun çiftçiler tarafından çalındığını iddia etti. Çobanlar, "Hayır çeşmemize gelen suyun depodan civardaki çiftçiler su çalışıyorlar. Bu sürekli tekrarlanıyor. Bunu her defasında bilgilendirdik ancak sonuç çıkmadı. Hayvanlarımız susuz kaldı. Mağdururuz, çözüm bekliyoruz" dediler.

.jpeg)
