Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

107 yaşındaki Fatmana nineye doğum günü sürprizi

Denizli'de 2 padişah, 12 cumhurbaşkanı gören 107 yaşına giren Fatmana Özaslan'ın doğum günü kutlandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.10.2025 - 09:57 Güncelleme: 15.10.2025 - 09:57
107 yaşındaki Fatmana nineye doğum günü sürprizi

DENİZLİ – Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında eşi Elif Demir ve kurum temsilcileriyle birlikte ilçede yaşayan asırlık çınarları ziyaret etti. Kaymakam Demir, 107 yaşına giren Fatmana Özaslan’ın doğum gününü pasta keserek kutladı; adına Bursa’da yanan orman alanlarında dikilecek iki ağaç için fidan sertifikasını takdim etti.

“2 PADİŞAH, 12 CUMHURBAŞKANI, 27 BAŞBAKAN GÖRDÜ”
Ziyarette Kaymakam Demir, “2 padişah, 12 cumhurbaşkanı ve 27 başbakan döneminde yaşamış olan 107 yaşındaki büyüğümüzü, doğum günü vesilesiyle ziyaret ettik. Pastamızı kestik, fidan sertifikasını teslim ettik. Sağlıklı bir ömür diliyoruz.” dedi. Kaymakam Demir, Özaslan’ın genel sağlık durumu hakkında kızı Ayşe ve damadı Ramazan Ünal’dan bilgi aldı.

AİLEDEN TEŞEKKÜR
Ramazan Ünal, “Kayınvalidem Fatmana Özaslan’ın 107. yaşı dolayısıyla evimize gelerek doğum günü pastası kesen Merkezefendi Kaymakamımız Abdullah Demir ve eşine nazik davranışları için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

DİĞER ZİYARETLER
Program kapsamında Kaymakam Demir; 100 yaşını tamamlayan Şahnigar Özkılıç ile 97 yaşına giren Hatice Çetinkaya ve Naciye Bağcı’yı da ziyaret ederek adlarına dikilecek fidanların sertifikalarını teslim etti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !