Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de 15 Mayıs Milli Mücadele Günü'nün 106. yılı binlerce kişinin katılımıyla kortej yürüyüşü ve anma töreniyle kutlanacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.05.2025 - 11:22
Güncelleme: 14.05.2025 - 11:22
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü’nün 106. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Yunanlıların İzmir’i işgalinin ardından, 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin çağrısıyla başlatılan direniş ruhu, bu yıl da binlerce vatandaşın katılımıyla yaşatılacak.
Anma etkinlikleri 15 Mayıs Perşembe günü saat 17.15’te Çınar Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Saat 17.30’da Atatürk Caddesi ve Kayalık Caddesi güzergâhında gerçekleşecek kortej yürüyüşü, Bayramyeri Meydanı’nda sona erecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı da korteje eşlik edecek.
Etkinlikler kapsamında saat 18.00’de Bayramyeri Meydanı’nda anma töreni düzenlenecek. Geçen yıl binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş ve anma programının bu yıl da aynı kararlılık ve birlik ruhuyla gerçekleşmesi bekleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir