Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Ege Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Afatoğlu, 30 Ağustos’un 103. yılında yayımladığı mesajda Büyük Zafer’in halkın iradesiyle kazanıldığını, demokrasinin temellerinin bu destanda yattığını vurguladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.08.2025 - 15:21
Güncelleme: 30.08.2025 - 15:21
Ege Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Afatoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılında yayımladığı mesajda Büyük Zafer’in halkın iradesi ve birliğiyle kazanıldığını hatırlattı; demokrasinin temellerinin bu destanda yattığını vurguladı.
Denizli Haber – Denizli’de yayımlanan mesajında Afatoğlu, 30 Ağustos’un yalnızca askerî değil, millet iradesinin tecelli ettiği tarihî bir eşik olduğuna dikkat çekti; özgürlük ve adalet hedeflerine “kutlu miras”ın ilham verdiğini belirtti.
İbrahim Afatoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan zaferin “bağımsızlığa sarsılmaz bağlılığın” sembolü olduğunu ifade ederek her yurttaşın kaderini kendi elleriyle yazabileceği bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.
Mesajda, 30 Ağustos 1922’nin Türk milletinin hiçbir güce boyun eğmeyeceğini dünyaya ilan ettiği gün olduğu belirtilirken, Ege Demokratlar Federasyonu’nun ülkeyi “daha aydınlık yarınlara” taşıma kararlılığı vurgulandı.
Afatoğlu, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andığını söyleyerek halkın Zafer Bayramı’nı kutladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir