Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli, Atatürk’ün 94 Yıl Önceki Ziyaretini Coşkuyla Anacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 4 Şubat 1931’de gerçekleştirdiği Denizli ziyaretinin 94. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Düzenlenecek etkinliklerle Atatürk’ün Denizli’ye gelişi bir kez daha saygı ve minnetle anılacak.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 01.02.2025 - 07:11 Güncelleme: 01.02.2025 - 07:11
Denizli, Atatürk’ün 94 Yıl Önceki Ziyaretini Coşkuyla Anacak

4 Şubat 2025 Salı günü saat 10.00’da, Delikliçınar Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak anma programında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bayrak göndere çekilecek.

Törende protokol konuşmaları gerçekleştirilecek ve ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu sahne alacak.

ATATÜRK’ÜN DENİZLİ ZİYARETİ SERGİSİ AÇILIYOR

Saat 10.30’da, Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sanat Galerisi’nde, Atatürk’ün Denizli ziyaretine ilişkin fotoğraf ve resimlerden oluşan özel bir sergi açılacak.

PAÜ’DEN KONFERANS VE ÖDÜL TÖRENİ

Saat 11.00’de ise Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda, Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Nezahat Belen’in sunumuyla “Atatürk’ün Denizli’ye Ziyaretinin Yurt Gezileri İçindeki Yeri” konulu bir konferans gerçekleştirilecek.

Bu etkinlikte ayrıca, Atatürk konulu spor ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve sporculara ödülleri takdim edilecek.

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR KONSERİ

Anma programı, akşam saat 20.30’da, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlenecek olan “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseriyle sona erecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Müziği Topluluğu’nun sahne alacağı konserde, Şef Ahmet Nuri Çağdaş yönetiminde Atatürk’ün en sevdiği eserler seslendirilecek.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bu anlamlı günle ilgili yaptığı açıklamada, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’yi ziyaret edişinin 94. yılını, ona duyduğumuz sevgi ve minnettarlıkla anıyoruz. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliklere katılmaya davet ediyoruz” dedi.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !