Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ara dönem tatili için hazırladığı Çocuk Şenliği ’ni ilçelere taşıyarak Çal ve Bekilli ilçelerinde yüzlerce çocukla buluşturdu. Bu etkinlikle Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların tatil günlerini unutulmaz kılma amacını gerçekleştirdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.01.2025 - 08:35
Güncelleme: 28.01.2025 - 08:35
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ara dönem tatilini daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek amacıyla hazırladığı Çocuk Şenliği etkinliklerini ilçelere taşımaya devam ediyor. Son olarak Çal ve Bekilli ilçelerinde düzenlenen şenliklerde yüzlerce çocuk unutulmaz bir gün yaşadı. Çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedefleyen etkinliklerde hem çocuklar hem de aileler keyif dolu anlar yaşadı.
_google_ers_1738064000.jpg)
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği şenlik kapsamında Transformers robot gösterisi, palyaçolar, kukla şovları, maskotlar, sihirbazlık gösterileri, mini disko, yüz boyama etkinlikleri, sosis balon dağıtımı ve popcorn ile pamuk şeker ikramları çocuklarla buluştu. Eğlenceli etkinliklere katılan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, aileler de böyle bir organizasyonu ilçelerine taşıyan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Etkinlik sonrası konuşan aileler, çocuklarının bu özel gün nedeniyle çok mutlu olduklarını ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirtti.
_google_ers_1738063951.jpg)
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği, 2 Şubat 2025 tarihine kadar ilçe ilçe devam edecek. İşte etkinlik takvimi:
28 Ocak 2025
29 Ocak 2025
30 Ocak 2025
31 Ocak 2025
1 Şubat 2025
2 Şubat 2025
_google_ers_1738063975.jpg)
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, etkinliğin amacının çocukların tatil dönemini en verimli şekilde değerlendirmeleri olduğunu belirterek, “Mutlu ve sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamak bizim en önemli hedefimiz. Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye değer. Bu etkinlikleri her ilçemize ulaştıracağız” dedi.
AİLELERDEN TAM NOT ALDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği, hem çocuklar hem de aileler tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle ilçelerde bu tarz etkinliklerin düzenlenmesi, çocukların tatil dönemini daha keyifli geçirmesini sağladı. Aileler, belediyenin bu özverili çalışması için teşekkürlerini iletti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir