Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Hayat Boyu Öğrenme kursiyerlerinden türkü ziyafeti

Denizli’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Hayat Boyu Öğrenme kursiyerlerinin yer aldığı konser, geniş katılımla gerçekleşti ve büyük ilgi gördü.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 02.06.2025 - 11:37 Güncelleme: 02.06.2025 - 11:37
Hayat Boyu Öğrenme kursiyerlerinden türkü ziyafeti

Konserin şefliğini müzik öğretmeni İsmail Özdemir üstlendi. Sahneye çıkan 35 kişilik Türk Halk Müziği Korosu, Anadolu’nun dört bir köşesinden seçilen 18 türküyü seslendirdi. Koro, başarılı performanslarıyla dinleyicilerden tam not almayı başardı. Gecede ayrıca sahne alan halk oyunları ekibi de izleyenlerden büyük beğeni topladı.

SARISÖZEN ANISINA PLAKET TAKDİMİ

Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Muzaffer Sarısözen’in yeğeni Dr. Muammer Müjdat Üzel de geceye katılanlar arasındaydı. Sarısözen’in anısına, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut tarafından Üzel’e plaket takdim edildi. Kaymakam Bulut, halk eğitimi merkezlerinin bireylerin sosyalleşmesinde ve kişisel gelişiminde oynadığı önemli role dikkat çekerek, bu tür etkinliklerin toplumda güçlü bağlar kurduğunu ifade etti.

TOPLUMSAL BAĞLARI GÜÇLENDİRİYOR

Etkinliğin sonunda kursiyerler ve davetliler, Türk Halk Müziği’nin büyülü ezgileri eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi. Hayat Boyu Öğrenme kurslarının, bireyleri sanatsal faaliyetlerde buluşturup hem kişisel gelişime hem de toplumsal dayanışmaya katkı sunduğu bir kez daha vurgulandı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !