Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü 25.kez düzenlendi

Kızılcabölük ile Denizli arasında bu yıl 25. kez düzenlenen doğa yürüyüşünde, yüzlerce doğasever 22 kilometrelik parkuru birlikte yürüyerek hem doğayla buluştu hem de bölgenin tarihi güzelliklerini keşfetti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 26.05.2025 - 15:04 Güncelleme: 26.05.2025 - 15:04
Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü 25.kez düzenlendi

Tavas Belediyesi ile Kızılcabölüklüler Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü, bu yıl 25. kez gerçekleştirildi. Kızılcabölük Çarşı Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve yüzlerce doğasever katıldı.

Tarihi ve doğal güzelliklerin iç içe geçtiği 22 kilometrelik parkurda yürüyen katılımcılar, Killi Pınarı, Aşk Yolu, Herakleia Hieronu, Çınar-Türk Parkı, Çatalarmut, Sarının Kahvesi ve İbişlerin Kahvesi gibi eşsiz noktalardan geçerek, yürüyüşü Çamlık Mesireliği’nde tamamladı.

7’den 70’e her yaştan katılımcının ilgi gösterdiği etkinlik, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenleri bir araya getirerek, aynı zamanda bölgenin kültürel ve tarihi değerlerine de dikkat çekti. Tavas dışından da yoğun katılımın olduğu yürüyüş, çevre bilinci ve birlikteliği güçlendiren örnek bir organizasyon olarak öne çıktı.

Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü 25.kez düzenlendi

Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü 25.kez düzenlendi

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !