Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Melis Fis, 23 Nisan’da Merkezefendi’de Sahne Alacak

Merkezefendi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı müzik dolu bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Gençlerin sevgilisi, ünlü şarkıcı Melis Fis, Denizlili hayranlarıyla buluşacak.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 22.04.2025 - 03:29 Güncelleme: 22.04.2025 - 03:29
Melis Fis, 23 Nisan’da Merkezefendi’de Sahne Alacak

Merkezefendi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı müzik dolu bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Gençlerin sevgilisi, ünlü şarkıcı Melis Fis, Denizlili hayranlarıyla buluşacak.

Bayrama özel hazırlanan etkinlik kapsamında, Melis Fis 24 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında sahne alacak. Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek konser, çocuklara ve ailelerine unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Başkan Doğan: “Bayram Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacağız”

Etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için hazırladığımız bu özel konserle, 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Sevilen sanatçımız Melis Fis’i Denizli’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve kıymetli hemşehrilerimizi bu anlamlı günde bizimle olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, etkinlik alanında çeşitli sürprizler ve çocuklara özel etkinliklerin de yer alacağını belirtti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !