Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Belirsizlikten sıkıldık!

18 Temmuz 2021, Pazar 18:25
Belirsizlikten sıkıldık!

Sezonun bitmesi ve Süper Lig’den düşülmesinin ardından bütün Denizli sessizliğe büründü. Denizli basını olarak kulüp içinden bilgi almak imkansızlaştı. Neler oluyor neler dönüyor kimsenin hiçbir fikri yok. Allah’tan haziran ayında bir kongre yapıldı da orada birkaç bilgi alma şansımız oldu. Denizlispor haberi yapabilmek için Denizli’den değil başka kaynaklardan bilgi almaya çalışıp haber yapmaya çalışıyoruz. Takım sezonu açıyor, antrenman yapıyor ama idman basına kapatılıyor. Kulüp Denizli’den soyutlandı iyice. 
Elde başkanlık için iki adat var. Uğur Akkuş ve Süleyman Urkay. Hangisi camiaya çare olur bilinmez ama ne olacaksa bir an evel olmalı çünkü diğer takımlar çoktan kadrolarını oluşturmuş durumda. Takımlar hazırlık maçlarına şehir dışı kamplarına başlamışken biz hala genç oyuncularla tesislerimizde idman yapıyoruz. Ben bir gazeteci olarak ya mevcut yönetimden ya da Denizli protokolünden bir açıklama bekliyorum. Çünkü gerçekten hem Denizli hem bizler hem taraftarlar bu sessizliğin nedenini bilmek istiyor. 
Ya denilsin ki Denizlispor’a kağıt üzerinde bir başkan gelecek sezona eldeki futbolcularla başlanacak (ki şu anda görünen o) ya da malum adı geçen adaylar kongrede yarışacak ve Denizlispor için hayırlı olan hangisi ise o olacak. Bir gazeteci olarak en doğal hakkım olan bilgi alma haber alma hakkım yok ben öyle düşünüyorum. Çünkü kimse ağzını açıp tek kelime etmek istemiyor. Konuşanlar da aman sakın bunları yazma diye konuşuyor. Her gün sosyal medyadan onlarca mesaj alıyorum bir gelişme var mı diye. Ne diyeceğimizi ne yazacağımızı bilemiyoruz. Hatta bazı taraftarlar var ki onlar bizden daha bilgili. Bizim bilmediklerimizi bize söyleyip yazıyorlar. 
Artık son düzlükteyiz. Kongreye sayılı günler kaldı. Ben hakikaten ‘Yeter artık’ kıvamına geldim. Tüm Denizli gibi bizler de gazeteciler olarak belirsizlikten sıkıldık!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.